Συμφωνεί ο Ναδάλ με τον Τσιτσιπά για το εμβόλιο;

Συμφωνεί ο Ναδάλ με τον Τσιτσιπά για το εμβόλιο;

Ο Ραφαέλ Ναδάλ πήρε ξεκάθαρη στάση υπέρ του εμβολιασμού, τονίζοντας ότι όλοι οφείλουμε να δείχνουμε εμπιστοσύνη στους γιατρούς.

Συνέντευξη σε ισπανικό ΜΜΕ παραχώρησε ένας εκ των κορυφαίων τενιστών στον κόσμο, o Ραφαέλ Ναδάλ, ο οποίος πήρε θέση για το θέμα του εμβολίου.

Ο 35χρονος Ισπανός χαρακτήρισε κάπως εγωιστική την στάση των ανεμβολίαστων, αναφέροντας ότι ναι μεν δεν είναι γνωστές  στο 100% οι επιπτώσεις του εμβολίου, αλλά από την άλλη πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη στο ιατρικό προσωπικό.

«Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να εμβολιαστούν, ωστόσο αυτή η θέση μου φαίνεται κάπως εγωιστική», ανέφερε αρχικά ο κάτοχος των 20 grand slam για να συνεχίσει:

«Έχουμε υποφέρει πολύ. Σαφώς και δεν γνωρίζουμε 100% τις επιπτώσεις των εμβολίων, αλλά από την άλλη γνωρίζουμε ποια θα είναι η επίδραση του ιού αν δεν εμβολιαστούμε. Πρέπει να εμπιστευόμαστε τους γιατρούς. Η Ισπανία είναι μια χώρα που πέρασε πολλά, αλλά σήμερα είναι μια από τις χώρες που επηρεάζεται λιγότερο από τον ιό κι αυτό συμβαίνει γιατί πιστεύω ότι το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού μας είναι εμβολιασμένο».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που έχει κάνει με τον Πάου Γκασόλ και άλλους μεγάλους Ισπανούς αθλητές για να στηρίξει όλους όσοι έχουν πληγεί από την πανδημία.

«Είμαστε όλοι κουρασμένοι από αυτή την κατάσταση. Τα τελευταία δύο χρόνια είναι αρκετά δύσκολα. Πολλοί άνθρωποι έχασαν δικούς τους ανθρώπους. Έπρεπε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και να προσπαθήσουμε να βάλουμε ένα λιθαράκι για να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ