#WhereIsPengShuai – Η κινηματογραφική εξαφάνιση της Κινέζας τενίστριας και οι απίστευτες εξελίξεις… (pics)

#WhereIsPengShuai – Η κινηματογραφική εξαφάνιση της Κινέζας τενίστριας και οι απίστευτες εξελίξεις… (pics)

Τα δεδομένα γύρω από τη συγκλονιστική υπόθεση με την Κινέζα τενίστρια, Πενγκ Σουάι.

Ραγδαίες είναι τις τελευταίες ημέρες οι εξελίξεις γύρω από τη συγκλονιστική υπόθεση της Κινέζας τενίστριας, Πενγκ Σουάι, πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στο διπλό, η οποία δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως από τις 2 Νοεμβρίου όταν και κατηγόρησε σε ανάρτησή της στα social media τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ζανγκ Γκαολί ότι την εξανάγκασε να συνάψουν σεξουαλική σχέση.

Όλα αυτή τη στιγμή κρέμονται πάνω σε ένα… τεντωμένο σχοινί, την ώρα που όλος ο πλανήτης του τένις ψάχνει την Πενγκ Σουάι με το hashtag #WhereIsPengShuai.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, η 35χρονη φέρεται να έχει επικοινωνήσει και να έχει αναφέρει πως είναι καλά στην υγεία της και πως παραμένει στο σπίτι της με δικιά της βούληση. Και φαίνεται πως αυτό το επιβεβαιώνουν και οι Global Times.

«Τις τελευταίες μέρες, παρέμεινε στο σπίτι της ελεύθερα και δεν ήθελε να την ενοχλήσουν. Θα εμφανιστεί δημοσίως και θα συμμετάσχει σε κάποιες δραστηριότητες σύντομα», έγραψε ο Χου σε ανάρτησή του στο Twitter.

Από την άλλη πάντως, το Reuters δεν έχει επαληθεύσει ακόμα την είδηση, την ώρα που η Κίνα δέχεται όλο και μεγαλύτερη πίεση, καθώς όλα τα μεγάλα ονόματα του τένις είναι δίπλα στην Πενγκ Σουάι, με τις αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης να μη σταματάνε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ