Τσιτσιπάς – «Το χέρι είναι τέλεια, σίγουρος πως θα βρεθώ στο 100%» (vid)

Τσιτσιπάς – «Το χέρι είναι τέλεια, σίγουρος πως θα βρεθώ στο 100%» (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την κατάσταση του χεριού του μετά την επέμβαση, αλλά και για τους στόχους της νέας σεζόν.

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν στο Ντουμπάι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέστρεψε στη χώρα μας και συγκεκριμένα πέρασε μια εβδομάδα στην Κρήτη, όπου ξεκουράστηκε, αλλά και επισκέφτηκε τις πληγείσες περιοχές στο Αρκαλοχώρι.

Ο Έλληνας τενίστας, κατά την επιστροφή του στην Αθήνα μαζί με τον πατέρα και προπονητή του, Απόστολο, μίλησαν στον ΑΝΤ1 για τον τραυματισμό του στον αγκώνα, για τον οποίο χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην Ελβετία μετά το τέλος της σεζόν του, αλλά και για τους στόχους της νέας σεζόν.

«Το χέρι είναι φανταστικά, τέλεια. Είμαι σίγουρος πως θα ξαναβρεθώ στο 100% μου», είπε ο Στέφανος.

Για το χρόνο που πέρασε στην Κρήτη, είπε: «Είναι φανταστικό νησί. Με εξέπληξε η φιλοξενία, οι άνθρωποι, τα τοπία τα οποία επισκέφτηκα. Όλη η θερμότητα των ανθρώπων ήταν εντυπωσιακή, με συγκίνησε».

Για τη συνάντησή του με τους σεισμόπληκτους στο Αρκαλοχώρι, όπου έπαιξε τένις και ποδόσφαιρο με τα παιδιά, είπε: «Αυτό το ταξίδι δεν το έκανα μόνο για να ξεκουραστώ, ήθελα και να προσφέρω στους ανθρώπους. Άκουσα ότι τα παιδιά θέλανε βοήθεια και θα εγκαινιαστεί σύντομα ένα καινούργιο γήπεδο εκεί. Το λιγότερο που μπορούσα να κάνω ήταν να πάω και να γνωρίσω τον κόσμο, τα παιδιά που παίζουν τένις. Έπαιξα μαζί τους, το ευχαριστήθηκα, με έκανε να νιώσω πάλι πολύ νέος»

Τέλος, για τον στόχο του για τη νέα χρονιά: «Στόχος σίγουρα είναι να πάω ακόμα ψηλότερα. Ελπίζω να πάει καλά η προετοιμασία και η καινούργια χρονιά να είναι 3 φορές καλύτερη από τη φετινή».

Από την πλευρά του, ο πατέρας του, Απόστολος Τσιτσιπάς, ρωτήθηκε για το πως θα ανέβει άλλο ένα σκαλοπάτι το ελληνικό τένις και απάντησε: «Πρέπει να στηριχθούμε πάνω σε αυτές τις βάσεις που θέσαμε, για να χτίσουμε έναν… ουρανοξύστη τον οποίο θα ονομάσουμε το ελληνικό τένις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ