Ο Σαποβάλοφ θετικός στον κορωνοϊό στο Σίδνεϊ

Ο Σαποβάλοφ θετικός στον κορωνοϊό στο Σίδνεϊ

Θετικός στον covid-19 διαγνώστηκε ο Ντένις Σαποβάλοφ, που αποτελεί μέλος της ομάδας του Καναδά για το ATP Cup του 2022.

Ο Ντένις Σαποβάλοφ, ο οποίος αποτελεί μέλος της ομάδας του Καναδά για το ATP Cup του 2022, ανακοίνωσε σήμερα ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, σε έλεγχο στο Σίδνεϊ. Ο 22χρονος τενίστας αγωνίστηκε την περασμένη εβδομάδα σε τουρνουά επίδειξης στο Άμπου Ντάμπι, όπου αντιμετώπισε τον Ράφα Ναδάλ στον αγώνα για την τρίτη θέση στη διοργάνωση.

Ο 35χρονος Ισπανός με τους 20 τίτλους σε τουρνουά γκραν σλαμ, η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Τόκιο από την Ελβετία, Μπελίντα Μπέντσιτς, και η Ονς Τζαμπέρ από την Τυνησία βρέθηκαν θετικοί στην COVID-19, ύστερα από τη συμμετοχή τους στο τουρνουά του Άμπου Ντάμπι.

Ο Σαποβάλοφ τόνισε ότι έχει ήπια συμπτώματα. «Γεια σε όλους, απλά ήθελα να σας ενημερώσω ότι, με την άφιξή μου στο Σίδνεϊ, βρέθηκα θετικός στην COVID-19» έγραψε στο Twitter ο Καναδός και συμπλήρωσε:

«Ακολουθώ όλα τα πρωτόκολλα, συμπεριλαμβανομένης της απομόνωσης, και ενημερώνω τους ανθρώπους, με τους οποίους έχω έρθει σε επαφή. Αυτή τη στιγμή βιώνω ήπια συμπτώματα και ανυπομονώ να επιστρέψω στα κορτ, όταν είναι ασφαλές να το κάνω».

Το ATP Cup του 2022 θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 16 ομάδων σε δύο εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού πάρκου του Σίδνεϊ το διάστημα 1-9 Ιανουαρίου. Ο Καναδάς μετέχει στον 3ο όμιλο, στο πλαίσιο του οποίου θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία, τη Μεγάλη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η «αυλαία» του Australian Open, το οποίο είναι το πρώτο τουρνουά γκραν σλαμ της χρονιάς, θα ανοίξει στις 17 Ιανουαρίου στη Μελβούρνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ