Μπέρντιχ – «Το 2022 θα είναι πολύ δύσκολο για τον Τζόκοβιτς»

Μπέρντιχ – «Το 2022 θα είναι πολύ δύσκολο για τον Τζόκοβιτς»

Ο Τόμας Μπέρντιχ εμφανίστηκε βέβαιος πως ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα δυσκολευτεί πολύ το 2022, καθώς ο χρόνος θα αρχίσει να τον επηρεάζει.

Ο πρώην Νο4 τενίστας στον κόσμο και φιναλίστ του Wimbledon 2010, Τόμας Μπέρντιχ, τόνισε ότι την επερχόμενη σεζόν ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα δυσκολευτεί πάρα πολύ για να κερδίσει μεγάλους τίτλους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το 2022 θα είναι πολύ δυσκολότερο για τον Νόβακ, σε σχέση με το 2021. Δεν λέω ότι δεν έχει ελπίδα να κατακτήσει Grand Slams, ή ότι δεν είναι φαβορί σε μερικά εξ’ αυτών, όμως θεωρώ πως αν του τύχουν μερικά ζόρικα matchups στους πρώτους γύρους και χρειαστεί να παίξει μεγάλους, σε διάρκεια, αγώνες, τότε θα δυσκολευτεί πολύ να φτάσει σε τίτλους.

Είναι δυο εβδομάδες και επτά αγώνες σε κάθε Major. Όσο περνάει ο καιρός, δεν θα είναι τόσο φρέσκος για να παίζει πεντάσετα όποτε χρειάζεται.

Πέρυσι ήταν τόσο δυνατός, που δεν μπορούσε να τον κερδίσει κανείς. Ακόμη και πεντάσετα ματς να έπαιζε συνέχεια, θα έβρισκε τον τρόπο να τα κερδίσει όλα. Δεν νομίζω πως θα είναι η ίδια ιστορία το 2022.

Όσο μεγαλώνει γίνεται λίγο πιο ευαίσθητος και προφανώς δεν μπορεί να παίζει το ίδιο τένις μέχρι τα 40 του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ