Δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη (2-1)

Δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη (2-1)

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε (2-1) από την Σέλμπι Ρότζερς και αποκλείστηκε από το τουρνουά της Αδελαϊδας.

Το όνειρο διάκρισης στην Αδελαϊδα… έσβησε πρόωρα για την Μαρία Σάκκαρη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε (2-1, 7-6, 2-6, 6-4 σε 2 ώρες και 18 λεπτά) στις λεπτομέρειες από την Σέλμπι Ρότζερς και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά.

Η Αμερικανίδα αποδείχθηκε σκληρό καρύδι, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού.

Η Μαρία Σάκκαρη πλήρωσε τα αβίαστα λάθη, με το break στο 4-4 του τρίτου σετ να βάζει… τέλος στις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Το πρώτο σετ έφτασε στο tie break. Με άσο έγινε το 6-5 από την Μαρία, αλλά η Ρότζερς με βολέ έκλεισε το πρώτο σετ, κάνοντας το 1-0.

Η Αμερικανίδα μπήκε δυνατά και στο δεύτερο σετ, κάνοντας γρήγορα το 2-0. Η Σάκκαρη βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, ανατρέποντας την κατάσταση. Με τρία break στη σειρά, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έδωσε την… απάντηση της, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο τελευταίο σετ, η Σάκκαρη πλήρωσε τα απανωτά λάθη, χάνοντας ουσιαστικά και την πρόκριση. Παρότι βρέθηκε μπροστά στα γκέιμς με 4-3, δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη. Χαμένο φόρχαντ και 4-4 από την Ρότζερς, με την Αμερικανίδα να κάνει το break για το 4-5. Η 29χρονη σέρβιρε και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά, εκεί που θα αντιμετωπίσει την Ριμπάκινα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ