Σκουλήκια, μούχλα και χαλασμένα τρόφιμα στο ξενοδοχείο που διαμένει ο Τζόκοβιτς

Σκουλήκια, μούχλα και χαλασμένα τρόφιμα στο ξενοδοχείο που διαμένει ο Τζόκοβιτς

Απίστευτες καταγγελίες έρχονται στο φως για τις συνθήκες που επικρατούν στο ξενοδοχείο στην Αυστραλία, όπου διαμένει προσωρινά ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Τα σερβικά ΜΜΕ ξεσπούν κατά της Αυστραλίας για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, αναφέροντας τις τραγικές συνθήκες διαμονής στο ξενοδοχείο που διαμένει προσωρινά ο διεθνής τενίστας μαζί με 46 ακόμα μετανάστες.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα της χώρας, υπήρξαν καταγγελίες από τους μετανάστες που βρίσκονται στο κτίριο για σκουλήκια, μούχλα στο φαγητό αλλά και εξάπλωση του κορωνοϊού πριν από έναν χρόνο, αφού είχαν νοσήσει 22 από τους 46 ανθρώπους που είχαν μείνει στο κτίριο.

Ιρανός μετανάστης μάλιστα σε δηλώσεις του σε κανάλι στην Αυστραλία είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι το φαγητό που δίνεται στον κόσμο δεν θα το έτρωγαν ούτε ζώα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το θέμα έχει αρχίσει να παίρνει τεράστιες διαστάσεις, με τον πρόεδρο της Σερβίας, Αλεκσάνταρ Βούτιτς, να επισημαίνει πως ο 34χρονος πρωταθλητής έχει ζητήσει να μεταφερθεί στο σπίτι που έχει νοικιάσει, χωρίς όμως να έχει ικανοποιηθεί μέχρι στιγμής το αίτημά του από τις Αρχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ