Στους ημιτελικούς του τουρνουά της Αδελαΐδας ο Κοκκινάκης

Στους ημιτελικούς του τουρνουά της Αδελαΐδας ο Κοκκινάκης

Ο Θανάσης Κοκκινάκης ξεπέρασε το εμπόδιο του 23χρονου Σουηδού, Ίμερ, με 7-6(9), 4-6, 6-4 και πέρασε στον ημιτελικό του Σαββάτου (8/01), όπου θα έχει το πιο δύσκολο έργο απέναντι στο νο1 του ταμπλό, τον Γάλλο, Γκαέλ Μονφίς.

Πολύ δυνατά έχει μπει στο 2022 ο Θανάσης Κοκκινάκης, ο οποίος με τη δεύτερη σερί νίκη που πέτυχε την Παρασκευή (7/01) στο τουρνουά της Αδελαΐδας εξασφάλισε την πρόκρισή του στους ημιτελικούς του τουρνουά.

Ήταν η πρώτη φορά από τον Αύγουστο του 2017 που ο ομογενής τενίστας (νο171 στην παγκόσμια κατάταξη) κατάφερε να πάρει το «εισιτήριο» για την τετράδα διοργάνωσης της ATP (σ.σ. τότε είχε φτάσει στον τελικό του τουρνουά στο Λος Κάμπος του Μεξικού, όπου ηττήθηκε από τον Σαμ Κουέρι).

Για να πάρει την πρόκριση στο 250άρι τουρνουά της Αδελαΐδας ο Κοκκινάκης απέκλεισε δύο τενίστες που βρίσκονται αρκετά ψηλότερα από εκείνον στην κατάταξη της ATP, τον Τιάφο (νο38 στον κόσμο) και τον Ίμερ (νο 94).

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο Κοκκινάκης χρειάστηκε 2 ώρες και 47 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο του 23χρονου Σουηδού, Ίμερ, με 7-6(9), 4-6, 6-4 για να πανηγυρίσει την είσοδό του στον ημιτελικό του Σαββάτου (8/01), όπου θα έχει το πιο δύσκολο έργο απέναντι στο νο1 του ταμπλό, τον Γάλλο, Γκαέλ Μονφίς.

Νωρίτερα σήμερα, ο τελευταίος επικράτησε πολύ εύκολα του Αμερικανού, Τόμι Πολ (νο43) με 2-0 (6-4, 6-1).

Στον άλλον ημιτελικό του τουρνουά θα τεθούν αντιμέτωποι ο Κάρεν Χατσάνοφ (νο2 του ταμπλό) και ο Μάριν Τσίλιτς (νο3). Ο Ρώσος απέκλεισε με 7-5, 6-3 τον Λευκορώσο, Ιγκόρ Γκερασίμοφ (νο 113) και ο Κροάτης τον Λάσλο Ντζέρε (νο 52) επίσης με 2-0 (6-3, 6-2).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ