Η κατάθεση του Τζόκοβιτς – «Είναι απόφαση από ανώτερο τους»

Η κατάθεση του Τζόκοβιτς – «Είναι απόφαση από ανώτερο τους»

Τι κατέθεσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο δικαστήριο, όπου τελικά κέρδισε την έφεση σχετικά με την ακύρωση της βίζας του.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατέθεσε γραπτώς στο δικαστήριο για όσα συνέβησαν στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης και ισχυρίστηκε ότι οι υπεύθυνοι έπαιρναν οδηγίες από «ανώτερο». Ο Σέρβος τενίστας που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ τις τελευταίες μέρες στην Αυστραλία τόνισε ότι κάποιος ανώτερος έδινε εντολές στις αρχές σχετικά με τη βίζα του, ενώ μίλησε και για όλο το στόρι από τη στιγμή που έφτασε στο αεροδρόμιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο «Νόλε» δικαιώθηκε σχετικά με την ακύρωση της βίζας του από το δικαστήριο, αλλά είναι πιθανό να απελαθεί από την Αυστραλία, με πληροφορίες από το περιβάλλον του να αναφέρουν ότι έχει συλληφθεί από τις αρχές για αυτό τον σκοπό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κατάθεση του:

«Πίστευα ότι είχα ακολουθήσει τους κανόνες για να πάρω την άδεια εισόδου στην Αυστραλία, δεν καταλάβαινα τη συνέβαινε», έγραψε ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο. «Και δεν καταλάβαινα γιατί ο υπεύθυνος σκεφτόταν να ακυρώσει τη βίζα μου. Ήμουν στεναχωρημένος και μπερδεμένος. Ήταν περίπου 4 το πρωί και χρειαζόμουν βοήθεια, κάτι που του είπα».

Από εκεί και πέρα, ο Νόλε τόνισε ότι ένιωσε πίεση να συνεχίσει τη συνέντευξη με τον εκπρόσωπο της συνοριακής αρχής και αργότερα πίστεψε ότι η συνέντευξη διεκόπη μέχρι τις 8.30, προκειμένου να μιλήσει με τους δικηγόρους και την Tennis Australia. Στις 7.40, ωστόσο, ενημερώθηκε ότι θα γινόταν η απέλασή του από τη χώρα.

Ο 34χρονος Σέρβος έγραψε ακόμα ότι συχνά τον άφηναν μόνο για να μιλήσουν στους ανώτερούς τους. «Μου έδιναν την εντύπωση ή ιδέα ότι η απόφαση για τη βίζα δεν ήταν μόνο στο δικό τους χέρι, αλλά στο χέρι κάποιου άλλου ανώτερού τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ