Στοιχηματικό «κραχ» λόγω Τζόκοβιτς – Ο Νόβακ, ο Στέφανος και το αναπάντεχο φαβορί!

Στοιχηματικό «κραχ» λόγω Τζόκοβιτς – Ο Νόβακ, ο Στέφανος και το αναπάντεχο φαβορί!

Η υπόθεση του Τζόκοβιτς έχει προκαλέσει προβλήματα, ακόμα και στις στοιχηματικές εταιρίες - Τι «βλέπουν» οι book για το Αυστραλιανό Οπεν - Πόσο δίνει ο Τσιτσιπάς για να κατακτήσει τον τίτλο και ποιος είναι το φαβορί, μετά το μπάχαλο με τον Σέρβο.

Λιγότερο από μία εβδομάδα απομένει μέχρι να αρχίσει το Αυστραλιανό Οπεν (17/1), με την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς να έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα και στις στοιχηματικές εταιρίες. Ο Σέρβος τενίστας, παρότι είδε το όνομά του να βρίσκεται κανονικά στην κλήρωση του κυρίως ταμπλό, δεν γνωρίζει εάν θα είναι σε θέση να παίξει και να υπερασπιστεί τον τίτλο του, καθώς ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης της χώρας, Αλεξ Χοκ, για το εάν θα ακυρωθεί η βίζα του και θα απελαθεί ή εάν θα του επιτραπεί να παραμείνει στην Αυστραλία και να αγωνιστεί.

Το γεγονός ότι παραμένει στον… αέρα η συμμετοχή του Νόβακ Τζόκοβιτς έχει προκαλέσει προβλήματα και στις στοιχηματικές εταιρίες και συγκεκριμένα στα μακροχρόνια στοιχήματα που προσφέρουν για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου του Αυστραλιανού Οπεν. Όπως είχε δηλώσει και ο Ντανίλ Μεντβέντεφ πριν από λίγες ημέρες, οι πιθανότητες των υπολοίπων διεκδικητών του τίτλου αυξάνονται σημαντικά εάν τελικά δεν καταφέρει να αγωνιστεί ο Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος τενίστας είναι ο κάτοχος του τίτλου, ενώ στην καριέρα του έχει κατακτήσει 9 φορές το Γκραντ Σλαμ της Μελβούρνης.

Ο Νόβακ γνωρίζει τον τρόπο για να φτάσει στον 10ο τίτλο του στην Αυστραλία, αρκεί να τον αφήσουν να αγωνιστεί.  Για την ώρα οι στοιχηματικές εταιρίες υπολογίζουν κανονικά τον Νόλε, καθώς οι διοργανωτές τον συμπεριέλαβαν κανονικά στην κλήρωση που έγινε την Πέμπτη.

Το γεγονός, ωστόσο, ότι παραμένει στον… αέρα η συμμετοχή του έχει επιφέρει μεγάλη πίεση στην απόδοση του Ντανίλ Μεντβέντεφ, με τον Ρώσο να έχει δεχθεί ποντάρισμα και να φιγουράρει πλέον ως το πρώτο – τουλάχιστον στοιχηματικά – φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Αυστραλιανού Οπεν.

Ο Ρώσος προσφέρεται πλέον κοντά στο 2.50, ενώ η απόδοση του Τζόκοβιτς έχει ανέβει τις τελευταίες ημέρες και βρίσκεται πλέον στο 2.70. Την τετράδα συμπληρώνουν οι Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Ράφαελ Ναδάλ, με την απόδοση του Γερμανού να είναι κοντά στο 4.00 και του Ισπανού στο 10.00. Οσον αφορά στον Στέφανο Τσιτσιπά, οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν στο 25.00 το ενδεχόμενο να κατακτήσει το τουρνουά ο Ελληνας τενίστας, ενώ στην ίδια απόδοση δίνεται και ο Αντρέι Ρούμπλεφ.

Θα περίμενε κανείς ότι μετά από όσα έχουν συμβεί το φαβορί για τον τίτλο θα ήταν ο Ράφαελ Ναδάλ, αλλά ο Ισπανός δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του στην Μελβούρνη, παρότι κατέκτησε τον τίτλο. Οι book θεωρούν ότι ο κάτοχος του US Open και φιναλίστ του 2021 στο Αυστραλιανό Οπεν, Ντανίλ Μεντβέντεφ, έχει περισσότερες πιθανότητες για να πάρει το βαρύτιμο τρόπαιο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ