Κρις Έβερτ – Διαγνώστηκε με καρκίνο η σπουδαία τενίστρια

Κρις Έβερτ – Διαγνώστηκε με καρκίνο η σπουδαία τενίστρια

Η σπουδαία Αμερικανίδα τενίστρια, Κρις Έβερτ, ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο, ωστόσο τα μηνύματα για την κατάσταση της υγείας της είναι αισιόδοξα.

Η Κρις Έβερτ έκανε γνωστή την είδηση ότι διαγνώστηκε με καρκίνο στις ωοθήκες με την 67χρονη Αμερικανίδα   τενίστρια κάτοχο 18 τίτλων Grand Slam στο μονό και άλλων τριών στο διπλό να αναφέρει πως η διάγνωση έγινε τυχαία μετά από εξέταση ρουτίνας.

Ο γιατρός της ανακάλυψε τον καρκίνο στα πρώτα στάδια του και αυτό ήταν καθοριστικό, καθώς υποβλήθηκε ήδη σε επέμβαση αφαίρεσης και άρχισε χημειοθεραπείες για την καταπολέμηση της εξάπλωσης. Το ακόμα πιο θετικό είναι πως οι εξετάσεις έδειξαν πως η νόσος δεν είχε προλάβει να επεκταθεί σε κάποιο άλλο ζωτικό όργανο του σώματός της.

Σε συνέντευξή της στο ESPN έκανε γνωστό πως θα κάνει κάνει έξι χημειοθεραπείες και ευχαρίστησε την τύχη της αλλά και τον γιατρό που ανακάλυψε τον καρκίνο έγκαιρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο ESPN:

«Πραγματικά είμαι τυχερή. Συνήθως αυτού του είδους τον καρκίνο τον βρίσκουν όταν έχει φτάσει στο τρίτο ή στο τέταρτο στάδιο. Εάν δεν το είχαμε βρει τώρα και σε μένα θα είχε φτάσει σε αυτό το στάδιο σε 3-4 μήνες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ