Ναδάλ – «Θα ήθελα να έπαιζε εδώ ο Τζόκοβιτς»

Ναδάλ – «Θα ήθελα να έπαιζε εδώ ο Τζόκοβιτς»

Ο Ράφα Ναδάλ μίλησε ξανά για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, τονίζοντας πάντως ότι έχει κουραστεί να μιλά συνέχεια για το ίδιο θέμα.

Ο Ράφαελ Ναδάλ ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Μάρκους Χιρόν και πέρασε για 16η φορά στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης και έχει βάλει πλώρη για το 21ο Grand Slam της καριέρας του.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ρωτήθηκε για την τποθέση του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Ισπανό τενίστα να λέει πως θα ήθελε να αγωνιστεί ο Σέρβος, ωστόσο ανέφερε πως ο ίδιος έχει κουραστεί να μιλά συνέχεια για την ίδια υπόθεση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ράφα Ναδάλ: 

«Δεν ξέρω και παρεμπιπτόντως έχω κουραστεί. Όταν κέρδισε την υπόθεση την προηγούμενη εβδομάδα είπα ότι η δικαιοσύνη μίλησε. Αν η δικαιοσύνη πει ότι ισχύει η βίζα του και ότι μπορεί να παίξει, τότε αυτό είναι το δίκαιο, να παίξει εδώ. Χθες η δικαιοσύνη είπε άλλο πράγματα και δεν θα εναντιωθώ σε αυτό που λέει η δικαιοσύνη. Αυτό που πιστεύω εγώ προσωπικά είναι ότι πως η κατάσταση δεν είναι ιδανική. Ιδανική κατάσταση στον κόσμο του αθλητισμού είναι να βρίσκονται οι καλύτεροι παίκτες στο courst και να παίζουν τα μεγαλύτερα events. Αυτό είναι καλύτερο για το άθλημα. Αν έπαιζε ο Νόβακ Τζόκοβιτς εδώ θα ήταν καλύτερο για όλους. Το τι συνέβη είναι άλλο πράγμα. Όπως είπα και στην αρχή, δεν θα πω τίποτα άλλο γιατί πιστεύω ότι η κατάσταση είναι πολύ ξεκάθαρη τώρα».

«Πάντα είχαμε εξαιρετική σχέση. Του εύχομαι τα καλύτερα. Η κατάσταση ήταν χάλια. Πιθανότατα δεν ήταν ο μόνος που έκανε άσχημα τα πράγματα. Υπάρχουν μεγαλύτερες ευθύνες σε αυτή την απαίσια κατάσταση που αντιμετωπίσαμε τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Σίγουρα, όμως, είναι ένας από τους υπευθύνους. Σε προσωπικό επίπεδο θα ήθελα να έπαιζε εδώ. Αν θα ήταν δίκαιο ή όχι είναι άλλη συζήτηση και δεν θέλω να μιλήσω άλλο γι’ αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ