Ζβέρεφ – «Ανύπαρκτος ο έλεγχος κορωνοϊού στο Australian Open»

Ζβέρεφ – «Ανύπαρκτος ο έλεγχος κορωνοϊού στο Australian Open»

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ έκανε μια δήλωση που θα συζητηθεί, μετά τη νίκη του επί του Τζον Μίλμαν μιλώντας για πρωτοφανή αδιαφορία από τους διοργανωτές, όσον αφορά τους ελέγχους κορωνοϊού.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ μπορεί να συνεχίζει στο Australian Open μετά τη νίκη του επί του Τζον Μίλμαν, όμως περισσότερο από το αποτέλεσμα του αγώνα του αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του στη διαχείριση και πρόληψη του κορωνοϊού από τους διοργανωτές.

Ο Γερμανός μίλησε ευθέως για ανύπαρκτους ελέγχους και πλήρη ελευθερία μετακίνησης, επισημαίνοντα πως υπό τις συνθήκες αυτές είναι φυσικό να εμφανίζονται κρούσματα σε αθλητές, όλα αυτά λίγες ημέρες μετά την απέλαση του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Υπενθυμίζουμε πως ο Oύγκο Ουμπέρ αγωνίστηκε όντας θετικός απέναντι στον Γκασκέ, ενώ το ίδιο είχε γίνει πιο πριν με τον Τόμικ.

Αναλυτικά η δήλωση του Ζβέρεφ:

«Μας επιτρέπουν να βγαίνουμε έξω, να τρώμε και να κάνουμε ότι θέλουμε οπότε νομίζω ότι είναι φυσιολογικό κάποιοι από τους παίκτες να έχουν κορωνοϊό.

Πιστεύω ότι κάποιοι τενίστες το είχαν και όταν έφτασαν εδώ. Κάποιοι το έχουν ακόμα και τώρα. Δεν μας ελέγχουν, οπότε πιστεύω πως αν κάνουμε τεστ τώρα, θα βγουν αρκετοί θετικοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ