Δυσκολεύτηκε ο Μεντβέντεφ, αλλά τα κατάφερε και πήγε στους «8»

Δυσκολεύτηκε ο Μεντβέντεφ, αλλά τα κατάφερε και πήγε στους «8»

Ο Μαξίμ Κρέσι έβαλε δύσκολα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ, όμως ο Ρώσος επικράτησε (6-2 7-6(4) 6-7(4) 7-5) και προκρίθηκε στους «8» του Australian Open.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ δυσκολεύτηκε πολύ για να κερδίσει τελικά με 3-1 σετ, 6-2 7-6(4) 6-7(4) 7-5 τον 24χρονο Αμερικανό Μαξίμ Κρέσι στη Margaret Court Arena, μετά από 3 ώρες και 30 λεπτά, εξασφαλίζοντας πρόκριση στα προημιτελικά του Australian Open για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Εκνευρισμένος ο Μεντβέντεφ στην άρνηση ενός αιτήματος για διάλειμμα, διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Γάλλο διαιτητή Ρενό Λιχτενστάιν ότι ο Κρέσι ξόδευε πολύ χρόνο ανάμεσα στα σερβίς.
Η απογοήτευση του Μεντβέντεφ μεγάλωσε καθώς οκτώ μπρέικ -πόιντ γλίστρησαν μέσα από τα χέρια του στο τέταρτο σετ προτού τελικά καταφέρει να νικήσει.

Ο Μεντβέντεφ θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ. Ο Καναδός τενίστας επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, επικρατώντας του Μαρίν Τσίλιτς με 3-1 (2-6, 7-6, 6-2, 7-6), φτάνοντας στον τρίτο προημιτελικό της καριέρας του, μετά τους δύο σερί προηγούμενους σε Wimbledon και US Open το 2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ