Ο Σίνερ πέρασε για πρώτη φορά στους «8» και περιμένει… Τσιτσιπά

Ο Σίνερ πέρασε για πρώτη φορά στους «8» και περιμένει… Τσιτσιπά

Ο Γιανίκ Σίνερ νίκησε τον Άλεξ ντε Μιρόν με 3-0 σετ και περιμένει τον νικητή από την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά.

Ο Ιταλός Γιάνικ Σίνερ έφτασε στους προημιτελικούς του Australian Open για πρώτη φορά, νικώντας με 7-6(3) 6-3 6-4 τον Άλεξ ντε Μιρόν, σε δύο ώρες και 35 λεπτά.

Ο Σίνερ, ο οποίος έφτασε επίσης στα προημιτελικά στο ντεμπούτο του στο French Open το 2020, θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά και του Αμερικανού Τέιλορ Φριτς. «Έχω αποκτήσει μεγάλη εμπειρία τους τελευταίους δύο μήνες και νομίζω ότι έχω μεγαλώσει ως παίκτης και ως άνθρωπος», είπε ο Σίνερ.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά το ματς, μόνο στο 1ο σετ ήταν στο επίπεδο του Ιταλού ο αντίπαλος του, ο οποίος έχασε και 4 break points για να κάνει πρώτος το break. Break point έχασε και ο Σίνερ, τελικά όμως το σετ πήγε στο tie-break, εκεί όπου ο Ιταλός ήταν καλύτερος και επιβλήθηκε με 7-3.

Στα δυο επόμενα σετ ο Σίνερ έκανε break από νωρίς και δεν κινδύνεψε καθόλου. Στο 2ο σετ προηγήθηκε με 3-0 και έφτασε εύκολα στο 6-3, ενώ στο 3ο σετ προηγήθηκε με 2-0 και λίγο μετά έκανε και το double break για το 4-1. Ο Ντε Μινόρ μείωσε σε 4-3 και πάλεψε, αλλά ο Σίνερ δεν πτοήθηκε και με love service game «κλείδωσε» τη νίκη στο 10ο game.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ