Τσιτσιπάς, μαγεία, κούπα μες την Αυστραλία (3-0)

Τσιτσιπάς, μαγεία, κούπα μες την Αυστραλία (3-0)

Σε τρομακτική κατάσταση ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ισοπέδωσε τον Σίνερ (3-0), προκρίθηκε στα ημιτελικά του Αυστραλιανού OPEN και δείχνει αγριεμένος για τον τίτλο.

Ασύλληπτος Τσιτσιπάς, απίστευτη εμφάνιση και πρόκριση στα ημιτελικά του Αυστραλιανού OPEN! Ο Στέφανος έκανε… πάρτι με καλεσμένο τον Γιάνικ Σίνερ (3-0) και πήρε το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης της Μελβούρνης.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε με 6-3, 6-4, 6-2 του Ιταλού Νο.10 στον κόσμο και την Παρασκευή (28/1) θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό του τουρνουά, ο οποίος θα είναι ο δεύτερος σε Grand Slam στην καριέρα του.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του παιχνιδιού ανάμεσα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ και τον Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ, με τον τελευταίο να είναι η προτίμηση λογικά του Στεφ, καθώς τον έχει νικήσει πέντε συνεχόμενες φορές.

Από εκεί και πέρα, ακόμη και αν τελικά βρεθεί στον δρόμο του ο Μεντβέντεφ, κόντρα στον οποίο η παράδοση δεν είναι και τόσο καλή (6-2 υπέρ του Ρώσου), ο Στέφανος δεν έχει να φοβάται τίποτα, καθώς με εμφανίσεις σαν τη σημερινή μπορεί να ξεπεράσει το οποιοδήποτε εμπόδιο.

Στα του ματς, ο Έλληνας τενίστας έκανε ιδανικό ξεκίνημα. Εκμεταλλεύτηκε το άγχος που φάνηκε να έχει ο 20χρονος, ο οποίος δεν μπορούσε να βρει πρώτο σερβίς και έφτασε σε μπρέικ με το… καλημέρα (2-0). Στη συνέχεια ο Σίνερ κράτησε με ευκολία του σερβίς του, όμως το ίδιο έκανε και ο Στεφ, με αποτέλεσμα να γίνει το 1-0 (6-3).

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε το ίδιο εντυπωσιακά και το δεύτερο σετ και μόλις στο τρίτο γκέιμ έφτασε σε μπρέικ (2-1). Η 20λεπτη διακοπή λόγω βροχής μπορεί να τον ξενέρωσε, αλλά δεν τον επηρέασε και χωρίς να ζοριστεί κράτησε το σερβίς του και πήρε μεγάλο προβάδισμα με 2-0 (6-4).

Μόλις στο τρίτο γκέιμ του τρίτου σετ βρέθηκε ξανά με μπρέικ πόιντ και κάνοντας το 3/3, πήρε προβάδισμα με 2-1. Ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς έκανε και το 4/4 στο επόμενο service game του Σίνερ, περνώντας μπροστά με 4-1. Στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του και έκλεισε το ματς με 3-0 μετά από 2 ώρες και 6 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ