Μπάρτι – Κόλινς 2-0

Μπάρτι – Κόλινς 2-0

H Ασλεϊ Μπάρτι κατέκτησε τον τίτλο στο Australian Open χωρίς να χάσει σετ στο τουρνουά, μετά και το 2-0 στον τελικό επί της Ντανιέλ Κόλινς.

H Ασλεϊ Μπάρτι κατέκτησε τον τίτλο στο Australian Open, καθώς επικράτησε άνετα της Ντανιέλ Κόλινς με 2-0 (6-3, 7-6)σετ σε μόλις 1 ώρα και 27 λεπτά και έγινε η πρώτη Αυστραλή τενίστρια που κατακτά το τρόπαιο μετά από 44 χρόνια.

Μάλιστα η Μπάρτι δεν έχασε σετ σε όλη την διοργάνωση και έτσι έφτασε στον τρίτο τίτλο της καριέρας της σε Grand slam.

Ο αγώνας

Η Μπάρτι μπορεί να πήρε εύκολα το πρώτο σετ και να έκανε το 1-0 όμως από εκεί και πέρα στο δεύτερο σετ χρειάστηκε να κάνει μια τεράστια ανατροπή, καθώς βρέθηκε να χάνει με 5-1 στα γκέιμ και οδήγησε το δεύτερο σετ στο tie break όπου και το κατέκτησε.

Στο πρώτο σετ η Κόλιν κατάφερε να κοντράρει την Μπάρτι μόνο στην αρχή και μετά την ισοπαλία στα γκέιμ 2-2 η Αυστραλή ξέφυγε με 4-2 γκέιμ και στην συνέχεια κατάφερε να κατακτήσει το πρώτο σετ με 6-3.

Στο δεύτερο η Κόλινς μπήκε πιο δυνατά και αφού κράτησε το σερβίς της, έφτασε σε διπλό break point. Και κατάφερε να το αξιοποιήσει για να δεχτεί για μόλις δεύτερη φορά break στο τουρνουά η Μπάρτι, η οποία και για πρώτη φορά βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο σε ένα σετ.

Η Κόλινς έφτασε να προηγείται με 5-1 στα γκέιμ, όμως κάπου εκεί η Μπάρτι αντέδρασε και παίζοντας εξαιρετικά δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλο της και ισοφάρισε τα γκέιμ σε 5-5. Έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στο tie break εκεί όπου η Κόλινς κυριάρχησε απόλυτα και με 7-2 σκορ ολοκλήρωσε την ανατροπή και πήρε το τρόπαιο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ