Αγία Πετρούπολη: Ο δρόμος της Σάκκαρη προς τον τελικό

Αγία Πετρούπολη: Ο δρόμος της Σάκκαρη προς τον τελικό

Με Ποτάποβα στον πρώτο γύρο – Οι πιθανοί αντίπαλοι μέχρι τον τελικό.

Το όνομα της τενίστριας που θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο του τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης έμαθε το απόγευμα του Σαββάτου (5/2) η Μαρία Σάκκαρη.

Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα τενίστρια, που βρίσκεται στο Νο.1 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει την Ρωσίδα, Αναστασία Ποτάποβα, Νο. 77 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που θα κοντραριστούν οι δύο τενίστριες, με το h2h να είναι στο 1-1. Τελευταία φορά έπαιξαν ήταν πέρσι στο Αμπου Ντάμπι, σε ένα ματς που επικράτησε η Μαρία με 2-0 σετ. Η Ρωσίδα είχε κερδίσει το 2017 στο Μαϊάμι με 2-1 σετ.

Η συμπατριώτισσά μας είναι το φαβορί για τη νίκη και εάν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει μια εκ των Καμίλα Τζόρτζι  – Εκατερίνα Αλεξάντροβα, ενώ στα προημιτελικά ο δρόμος της διασταυρώνεται με αυτόν της Ελίς Μέρτενς.

Εάν φτάσει στα ημιτελικά θα βρει μπροστά της πιθανότατα μία εκ των Ελενα Ριμπάκινα ή Πέτρα Κβίτοβα, ενώ στον μεγάλο τελικό μόνο μπορεί να συναντήσει τις Ανετ Κονταβέιτ και Αναστασία Παβλιουτσένκοβα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ