Τσιτσιπάς: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το παιχνίδι μου»

Τσιτσιπάς: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το παιχνίδι μου»

Ο Στέφανος Τστσιπάς δήλωσε αρκετά ικανοποιημένος με την απόδοση του στην πρεμιέρα του στο Open Μαλαισσίας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 σετ του Ούγκο Γκαστόν και να «σφραγίσει» την παρουσία του στους «8» του Open Μαλαισσίας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Έλληνας τενίστας, δήλωσε τα εξής:

«Είναι ένας παίκτης που παίζει πολύ καλό τένις, ανεξάρτητα από τη βαθμολογική του θέση», δήλωσε στα ελληνικά. «Είναι ένα ταλαντούχο παιδί που προσπαθεί πολύ, έχει κάποια χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του που δεν τα βλέπεις πολύ συχνά στο tour. Το drop shot του είναι ένα από τα καλύτερα που έχω δει. Τρέχει και κινείται πολύ καλά μέσα στο γήπεδο. Ήταν μια πρόκληση, αλλά ένιωσα ότι είχα μεγαλύτερα όπλα και αυτό με βοήθησε στο τέλος».

Με καλά λόγια για τον Γκαστόν μίλησε και στην on court συνέντευξή του. «Ποτέ δεν το βάζει κάτω, επιστρέφουν όλες οι μπάλες, ακόμα και αν βγάζεις τα πιο τρελά χτυπήματα. Είναι φοβερή αυτή η ικανότητά του. Είμαι ευχαριστημένος με το παιχνίδι μου, ξεκίνησα πολύ καλά, με πολλή ενέργεια, αλλά νομίζω ότι έκανε έκανε ένα πολύ καλό δεύτερο σετ. Είχα ένα θέμα με τα κορδόνια μου στο τέλος, έχει ξανασυμβεί, θα έλεγα ότι ένας από τους λόγους ήταν τα drop shots του».

Εξήγησε, τέλος, γιατί επιστρέφει κάθε χρόνο στη Μασσαλία. «Έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις και μπορώ να τις ξαναζώ. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ όμορφη, είναι 250άρι, αλλά είναι πολύ καλύτερο από την κατηγορία στην οποία ανήκει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ