Η στήριξη του Ιμπραϊμοβιτς στον Τζόκοβιτς και η… ευχή του Σέρβου

Η στήριξη του Ιμπραϊμοβιτς στον Τζόκοβιτς και η… ευχή του Σέρβου

Νόβακ Τζόκοβιτς και Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς συνδέονται από μακροχρόνια φιλία, με τον σταρ της Μίλαν να υποστηρίζει τον Σέρβο στο θέμα του εμβολιασμού.

Το προηγούμενο διάστημα, ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής, με τον Σέρβο τενίστα να απελαύνεται από την Αυστραλία λόγω του μη εμβολιασμού του.

Ο Νόλε μίλησε για την περιπέτεια στην Αυστραλία και έκανε ειδική μνεία στον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. Οι δυο άντρες συνδέονται από μακροχρόνια φιλία, με τον σούπερ σταρ της Μίλαν να υποστηρίζει τον Τζόκοβιτς στο θέμα του εμβολιασμού.

Μάλιστα, ο Σέρβος τενίστας ευχήθηκε να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ιταλίας η Μίλαν.

«Είμαστε σε επαφή, τα λέμε αρκετά συχνά. Γνωριζόμαστε εδώ και πάνω από 15 χρόνια και είμαι μεγάλος φαν του. Μιλάμε την ίδια γλώσσα και αυτό μας κάνει να είμαστε πιο κοντά ο ένας στον άλλον.

Στέλναμε μηνύματα ο ένας στον άλλο για αυτό που έγινε στην Αυστραλία και εκείνος με υποστήριξε, ακόμα και δημόσια, κάτι που εκτίμησα πολύ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, για να προσθέσει:

«Ελπίζω να μπορέσει να επιστρέψει σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους. Είμαι οπαδός της Μίλαν και εύχομαι να μπορέσει να κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα», δήλωσε ο Νόλε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ