Ανετη, ωραία και στους «16» η Σάκκαρη

Ανετη, ωραία και στους «16» η Σάκκαρη

Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 6-3, 6-3 της Αν Λι και προκρίθηκε στους «16» του τουρνουά που γίνεται στην Ντόχα.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Μαρία Σάκκαρη το παιχνίδι με την Αν Λι για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά που γίνεται στην Ντόχα. Η Ελληνίδα τενίστρια χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα επικράτησε της Αμερικανίδας με 2-0 σετ (6-3, 6-3) και προκρίθηκε στους «16», όπου θα αντιμετωπίσει την Τζέσικα Πεγκούλα και θα έχει την ευκαιρία να πάρει… ρεβάνς για την ήττα στους «16» του Αυστραλιανό Οπεν. Η Αμερικανίδα στον δεύτερο γύρο απέκλεισε με 2-0 την Ζουβάν (6-3, 6-3).

Στο αποψινό παιχνίδι με την Αν Λι η Μαρία Σάκκαρη έπαιξε όσο χρειάστηκε και χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Ελληνίδα τενίστρια έκανε μπρέικ στο τρίτο γκέιμ του πρώτου σετ και προηγήθηκε με 2-1, ενώ λίγο αργότερα βρέθηκε μπροστά με 4-2. Στο 9ο γκέιμ η Μαρία έσπασε για δεύτερη φορά το σερβίς της Αμερικανίδας και με 6-3 έκανε το πρώτο βήμα για τη νίκη – πρόκριση.

Στο δεύτερο σετ η Μαρία προηγήθηκε 2-0, αλλά η Αν Λι απάντησε και ισοφάρισε σε 2-2. Στο 5ο γκέιμ μάλιστα η Αμερικανίδα έκανε νέο μπρέικ και προηγήθηκε με 3-2, αλλά η χαρά της δεν κράτησε για πολύ.

Η Σάκκαρη απάντησε αμέσως και πήρε πίσω το μπρέικ (3-3), με τη συμπατριώτισσά μας στο 8ο γκέιμ να σπάει ξανά το σερβίς της αντιπάλου της και να κάνει καθοριστικό βήμα για την πρόκριση.

Στη συνέχεια σέρβιρε σωστά και με 6-3 κατέκτησε το δεύτερο σετ, παίρνοντας παράλληλα το εισιτήριο για τους «16» της 1000άρας διοργάνωσης που γίνεται στην Ντόχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ