Τσιτσιπάς: Kόντρα στον Νόρι για μια θέση στον τελικό

Τσιτσιπάς: Kόντρα στον Νόρι για μια θέση στον τελικό

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την νίκη του επί του Γκιρόν θα αντιμετωπίσει τον Κάμερον Νόρι για μια θέση στον τελικό του Abierto Mexicano.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα ξημερώματα της Παρασκευής επικράτησε με 2-0 σετ του Γκιρόν και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά που διεξάγεται στο Ακαπούλκο.

Ο 26χρονος Βρετανός, Νο.12 στον κόσμο, νίκησε εύκολα με 6-1, 6-0 τον Γερμανό Πέτερ Γκόγιοβτσικ και πέρασε στον δεύτερο σερί ημιτελικό του.

Μάλιστα ο Νόρι κυνηγάει στο Ακαπούλκο τον δεύτερο διαδοχικό του τίτλο, καθώς είχε φύγει νικητής από το Delray Beach πριν από πέντε μέρες. Στην καριέρα του έχει κατακτήσει τρία τρόπαια και αυτή είναι η δεύτερη φορά που φτάνει στα ημιτελικά της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Οι δύο αθλητές συναντήθηκαν πέρυσι και στον τελικό της Λιόν, όπου ο Έλληνας πρωταθλητής είχε πάρει τη νίκη με 6-3, 6-3. Η αναμέτρηση αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, ενώ στην συνέχεια θα διεξαχθεί ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ και τον Ράφα Ναδάλ.

Μάλιστα λίγες ώρες μετά τον αγώνα με τον Νόρι ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει στα ημιτελικά του διπλού με τον  Φελιθιάνο Λόπεθ κόντρα στουςΓκλάσπουλ/Χελιοβαάρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ