Συγκινητικός Μεντβέντεφ: «Κανένα παιδί δεν πρέπει να σταματήσει να ονειρεύεται»

Συγκινητικός Μεντβέντεφ: «Κανένα παιδί δεν πρέπει να σταματήσει να ονειρεύεται»

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ έστειλε το δικό του μήνυμα ειρήνης για τον πόλεμο που έχει ξεκινήσει η Ρωσία στην Ουκρανία.

Την ώρα που στην Ουκρανία η κατάσταση έχει ξεφύγει, ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ έστειλε το δικό του ιδιαίτερο μήνυμα ειρήνης για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες.

Ο Ρώσος τενίστας που ανέβηκε στο Νο.1 του κόσμου το πρωί της Δευτέρας, με ανάρτησή του στα social media λέει «όχι στον πόλεμο» και ανέφερε πως «κανένα παιδί δεν πρέπει να σταματήσει να ονειρεύεται», ενθυμούμενος και μια δήλωση του στη Μελβούρνη και το Australian Open, όπου είχε ηττηθεί στον τελικό από τον Ράφα Ναδάλ.

Αναλυτικά το μήνυμα του Μεντβέντεφ:

«Θυμάστε όλοι τι είχα πει μετά τον τελικό του Australian Open; Εκείνη την ιστορία για μένα, για τα παιδικά μου όνειρα. Και σήμερα θέλω να μιλήσω εκ μέρους κάθε παιδιού στον κόσμο. Όλα έχουν όνειρα, η ζωή τους μόλις ξεκινάει, έχουν τόσες υπέροχες εμπειρίες να βιώσουν: τους πρώτους φίλους, τα πρώτα σπουδαία συναισθήματα. Όλα όσα νιώθουν και βλέπουν είναι για πρώτη φορά στη ζωή τους.

Γι’ αυτό και θέλω να ζητήσω ειρήνη στον κόσμο, ειρήνη ανάμεσα στις χώρες. Τα παιδιά γεννιούνται με μια έμφυτη εμπιστοσύνη στον κόσμο, πιστεύουν σε όλα: στους ανθρώπους, στην ασφάλεια και στη δικαιοσύνη, στις ευκαιρίες τους στη ζωή. Ας είμαστε ενωμένοι και ας τους δείξουμε ότι είναι αλήθεια, επειδή κανένα παιδί στον κόσμο δεν πρέπει να σταματήσει να ονειρεύεται».

Δείτε το μήνυμα του Μεντβέντεφ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ