Σερένα: «Αν είχα κάνει αυτό που έκανε ο Ζβέρεφ θα ήμουν φυλακή»

Σερένα: «Αν είχα κάνει αυτό που έκανε ο Ζβέρεφ θα ήμουν φυλακή»

Η Σερένα Γουίλιαμς ρωτήθηκε για την αντίδραση του Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο Ακαπούλκο και η απάντηση της σίγουρα θα συζητηθεί.

Η Σερένα Γουίλιαμς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN ρωτήθηκε για την αντίδραση του Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο Ακαπούλκο, όπου έσπασε κυριολεκτικά τη ρακέτα στην καρέκλα του διαιτητή και έδωσε μια απάντηση, που αναμένεται να συζητηθεί.

Συγκεκριμένα, η Αμερικανίδα τενίστρια τόνισε ότι αν είχε προχωρήσει εκείνη σε μια τέτοια ενέργεια θα ήταν στη φυλακή.

«Είναι θέμα προσωπικότητας, καθένας είναι διαφορετικός. Δεν είναι απαραίτητο ότι σπας (σ.σ.: όταν έχεις ξέσπασμα) έχει να κάνει με το πάθος, που σε παρασύρει.

Εγώ έχω πολύ πάθος εντός κι εκτός κορτ, έχω πάθος με ό,τι κάνω, αλλά νομίζω ότι υπάρχουν διπλά στάνταρντς. Πιθανότατα θα ήμουν στη φυλακή αν είχα κάνει εγώ αυτό που έκανε ο Ζβέρεφ, κυριολεκτικά, χωρίς πλάκα. Κάποτε ήμουν υπό δικαστική επιτήρηση… Αλλά ας μην πάμε σε αυτό τώρα. Στο τέλος της ημέρας είμαι αυτή που είμαι και με αγαπώ.

Μου αρέσει η επίδραση που έχω στους ανθρώπους, η επίδραση που έχω στους ανθρώπους μέσω των εταιρειών που έχω επενδύσει. Είχα την ευκαιρία να επενδύσω στις γυναίκες και στους έγχρωμους ανθρώπους. Αν δεν είχα το πάθος στο κορτ δεν θα είχε πάθος για ό,τι κάνω τώρα. Το έχω αποδεχτεί και είμαι ενθουσιώδης που συνεχίζω να έχω αυτό το πάθος», ανέφερε χαρακτηριστικά η Γουίλιαμς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ