Ο Τιμ αποσύρθηκε από Indian Wells και Miami Open

Ο Τιμ αποσύρθηκε από Indian Wells και Miami Open

Η επιστροφή του Ντομινικ Τιμ θα καθυστερήσει λίγο παραπάνω, λόγω ενός προβλήματος στον καρπό που ταλαιπωρεί τον Αυστριακό τενίστα.

Ο πρώην πρωταθλητής του US Open, Ντομινίκ Τιμ, θα καθυστερήσει περαιτέρω την επιστροφή του στη δράση εξαιτίας του τραυματισμού στον καρπό, ανακοινώνοντας ότι δεν θα αγωνιστεί στα τουρνουά ATP Masters 1000, Indian Wells και Miami Open, για να επικεντρωθεί στη σεζόν στα χωμάτινα γήπεδα.

Ο Τιμ, ο οποίος έχει εξαιρετικό ρεκόρ στο χώμα, δεν έχει παίξει από τότε που υπέστη τον τραυματισμό στο Open Mallorca 2021 και ο 28χρονος, ο οποίος έχει πέσει στην 50η θέση στην παγκόσμια κατάταξη, δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το στέμμα του US Open πέρυσι.

Ο Αυστριακός είχε αποσυρθεί από τα τουρνουά στην Αργεντινή, τη Βραζιλία και τη Χιλή φέτος, αλλά είχε δηλώσει ότι ήταν αισιόδοξος για μια επιστροφή στο Indian Wells, που γενικά θεωρείται το πιο διάσημο τουρνουά εκτός των τεσσάρων Grand Slam, και όπου ο Τιμ κέρδισε τον τίτλο το 2019.

«Είχα πολύ καλές εβδομάδες προπόνησης. Ο καρπός είναι τέλεια, το χέρι γίνεται όλο και καλύτερο, αλλά παρόλα αυτά αποφάσισα να αποχωρήσω από το Indian Wells και το Miami Open και να ξεκινήσω στο χωμάτινο γήπεδο», είπε ο Τιμ σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram.
«Είναι ακόμα η επιφάνεια όπου νιώθω πιο άνετα, οπότε νομίζω ότι είναι η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσω από εκεί».

Η σεζόν στα χωμάτινα γήπεδα ξεκινά τον Απρίλιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ