Ναδάλ και Τσιτσιπάς προπονήθηκαν μαζί και έγινε… χαμός! (vid)

Ναδάλ και Τσιτσιπάς προπονήθηκαν μαζί και έγινε… χαμός! (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προπονήθηκε με τον Ράφαελ Ναδάλ και στις κερκίδες δεν έπεφτε… καρφίτσα – Δεκάδες όρθιοι κοίταγαν πίσω από τα κιγκλιδώματα την προπόνηση.

Στον… παράδεισο του τένις βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον κορυφαίο Ελληνα τενίστα να μετράει πλέον αντίστροφα για την πρεμιέρα του στο Indian Wells.

Ο 23χρονος τενίστας, ο οποίος στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Τζακ Σοκ, αποτελεί πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι κατακλύζουν τα εξωτερικά γήπεδα των εγκαταστάσεων του Indian Wells Tennis Garden και παρακολουθούν τις προπονήσεις του.

Ο Στέφανος είναι από τους πλέον αγαπημένους τενίστες του κοινού, με τον κόσμο να τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα. Πόσο μάλλον όταν προπονείται απέναντι στον τεράστιο Ράφα Ναδάλ, όπως έγινε πριν από λίγες ώρες.

Ο Τσιτσιπάς μια ημέρα πριν την πρεμιέρα του στο Indian Wells,είχε την ευκαιρία να προπονηθεί με τον «Ματαντόρ», με τον κόσμο να γεμίζει τις κερκίδες και να παρακολουθεί τους δύο τενίστες, ενώ εκατοντάδες ήταν όρθιο και κοίταγαν πίσω από τα κιγκλιδώματα.

Ενας πραγματικός… χαμός, με τον Στέφανο να αντιμετωπίζει τον Ράφα και τους θεατές να παρακολουθούν τένις κορυφαίου επιπέδου.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ