Σάκκαρη – Σινιάκοβα 2-0: Άνετη πρόκριση για τη Μαρία

Σάκκαρη – Σινιάκοβα 2-0: Άνετη πρόκριση για τη Μαρία

Η Μαρία Σάκκαρη «καθάρισε» με 6-3, 7-5 την Κατερίνα Σινιάκοβα και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Indian Wells που θα αντιμετωπίσει την Πέτρα Κβίτοβα.

Εύκολο έργο είχε η Μαρία Σάκκαρη (Νο6) κόντρα στην Κατερίνα Σινιάκοβα (Νο55) για τον δεύτερο γύρο του Ιndian Wells, με την Ελληνίδα τενίστρια να παίρνει τη νίκη με 6-3, 7-5 και παράλληλα την πρόκριση για τους «32» του τουρνουά. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Πέτρα Κβίτοβα (Νο31) που νωρίτερα είχε επικρατήσει με 2-1 σετ της Σασνόβιτς.

Η Σάκκαρη που είχε αρκετά λάθη στο σερβίς της, ειδικά στο πρώτο σετ, είδε την Τσέχα αντίπαλό της να της βάζει δύσκολα στα πρώτα έξι γκέιμ όπου οι δύο τενίστριες πήγαιναν χέρι χέρι (3-3). Στο όγδοο γκέιμ η Μαρία έκανε μπρέικ και έφτασε τελικά στο 1-0 με 6-3 σε 43 λεπτά.

Πιο εύκολο έργο φάνηκε πως θα έχει στο δεύτερο σετ όπου προηγήθηκε γρήγορα με 2-0 κάνοντας μπρέικ. Η Σινιάκοβα απάντησε με τον ίδιο τρόπο για το 2-2, η Σάκκαρη με νέο μπρέικ έκανε το 3-2, για να πάρει η Τσέχα δύο γκέιμ και να προηγηθεί με 4-3. Στο 5-5 η Σάκκαρη έκανε νέο μπρέικ, προηγήθηκε με 6-5 και κράτησε το σερβίς της για το 7-5 που της έδωσε τη νίκη.

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη της Σάκκαρη κόντρα στη συγκεκριμένη αντίπαλο σε πέντε ματς, με την κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια να συνεχίζει μετά το διπλό και στο μονό στη διοργάνωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ