Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια – Μαρία Σάκκαρη 2-1: Έμεινε στο Indian Wells η Σάκκαρη

Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια – Μαρία Σάκκαρη 2-1: Έμεινε στο Indian Wells η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε καλά, πήρε το πρώτο σετ, αλλά έχασε με... κάτω τα χέρια τα δύο επόμενα και τελικά ηττήθηκε με 2-1 από την Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια στο Μαϊάμι

Ήταν λογικό να είναι κουρασμένη. Η Μαρία Σάκκαρη έκανε υπερπροσπάθεια την προηγούμενη εβδομάδα στο Indian Wells, έφτασε μέχρι τον τελικό, αλλά ηττήθηκε. Και αυτή η κούραση της βγήκε στο Μαϊάμι. Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με ανατροπή 2-1 (4-6, 6-1, 6-2) σετ από τη Βραζιλιάνα Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια και αποκλείστηκε από τον 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Τρομερή εμφάνιση από τη Βραζιλιάνα, που μπορεί να έχασε (με δυσκολία βέβαια) το πρώτο σετ, αλλά πήρε εύκολα τα επόμενα δύο και την πρόκριση στη φάση των «32» του Miami Open. Και όλα αυτά, σε 1 ώρα και 57 λεπτά.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Ο πρόωρος αποκλεισμός δημιουργεί συνέπειες για τη Σάκκαρη. Όχι μόνο δεν κατάφερε να διεκδικήσει το Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης η Ελληνίδα τενίστρια, αλλά την ερχόμενη Δευτέρα (28/3) θα πέσει στο Νο.4.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Ιδανικό ξεκίνημα για τη Σάκκαρη με break, ενώ εκμεταλλεύτηκε στη συνέχεια το σερβίς της για το 2-0. Η Βραζιλιάνα μείωσε σε 2-1 χάρη σε δικό της άσο και κακή επιστροφή της Μαρίας.

Αβίαστα λάθη της Σάκκαρη και 2-2, break από τη Σάκκαρη και μπροστά με 3-2, η οποία έκανε και το 4-3 χάρη σε αβίαστο της Μάια. 4-3 με love service game η Βραζιλιάνα, 5-3 από τη Σάκκαρη με τον ίδιο τρόπο, κράτησε το σερβίς της για το 5-4 η Μάια και η Ελληνίδα τελικά έκανε το 6-4 και το 1-0 στα σετ καθώς υπερασπίστηκε το σερβίς της.

Το δεύτερο και το τρίτο σετ όμως ήταν εφιαλτικά για τη Μαρία Σάκκαρη. Πολλά τα λάθη, τα οποία εκμεταλλεύτηκε η Μάια και τελικά έφτασε στην ανατροπή και τη νίκη επικρατώντας με 6-1 και 6-2 της αντιπάλου της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ