Στον τελικό του Miami Open ο Ρουντ

Στον τελικό του Miami Open ο Ρουντ

Ο Κάσπερ Ρουντ επικράτησε με 2-0 σετ του Φρανσίσκο Τσερούντολο και προκρίθηκε στον τελικό του Miami Open.

Ο Νορβηγός, Κάσπερ Ρουντ έβαλε «τέλος» στο εντυπωσιακό σερί και στην εξαιρετική πορεία του Αργεντινού Φρανσίσκο Τσερούντολο στο Miami Open, επικρατώντας με 2-0 σετ (6-4, 6-1) στον ημιτελικό της Παρασκευής (1/4).

Ο Ρουντ, που βρίσκεται στο νο8 της παγκόσμιας κατάταξης, έκανε μπρέικ στο 9ο γκέιμ του πρώτου σετ, μεταφέροντας το άγχος και τον εκνευρισμό στην πλευρά του Τσερούντολο (νο103), ο οποίος εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο κυρίως ταμπλό σε «1000άρι» τουρνουά Masters. Και στις επόμενες ανανεώσεις του ranking αναμένεται να «ανέβει» στο νο51!

Στο δεύτερο σετ, ο Νορβηγός πρωταθλητής, έκανε… περίπατο, έφτασε με άνεση στο 4-1 και δεν… κοίταξε ξανά πίσω του, κλείνοντας με άνεση το ματς.

Αντίπαλός του στον τελικό του Miami Open θα είναι ο νικητής του ζευγαριού ανάμεσα στον Πολωνό Χούμπερτ Χουρκάκς (νικητής του περσινού τουρνουά) και στον Ισπανό Κάρλος Αλκαράθ.

«Ήταν αρκετά σκληρός αγώνα, παρότι το σκορ έγραψε δύο «καθαρά» σετ. Οι συνθήκες επίσης ήταν πολύ, πολύ δύσκολες, διότι είχε πολύ μεγάλη υγρασία. Ήμουν τυχερός που βρήκα τον τρόπο να κερδίσω στα δύο σετ και δεν χρειάστηκε να παίξουμε και τρίτο» τόνισε ο Ρουντ, αμέσως μετά τη νίκη του και την πρόκρισή του στον τελικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ