Τζόκοβιτς: «Οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι, αλλά θα τα αφήσω όλα πίσω μου»

Τζόκοβιτς: «Οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι, αλλά θα τα αφήσω όλα πίσω μου»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αναφέρθηκε στο δύσκολο διάστημα που πέρασε, τονίζοντας πως θα προσπαθήσει να το αφήσει πίσω.

Στο δύσκολο διάστημα που πέρασε αναφέρθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος τόνισε ότι θα προσπαθήσει να το αφήσει πίσω, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου του Monte Carlo Masters.

«Σίγουρα μου λείπει ο ανταγωνισμός. Ακόμα έχω το κίνητρο να είμαι στο tour, να αγωνίζομαι με τους νέους παίκτες και να παλεύω με τους καλύτερους στον κόσμο για τους μεγαλύτερους τίτλους.

Σίγουρα οι τελευταίοι τέσσερις-πέντε μήνες ήταν δύσκολοι για μένα πνευματικά και συναισθηματικά, αλλά είμαι τώρα εδώ και θα προσπαθήσω να τα αφήσω όλα πίσω μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σέρβος τενίστας.

Για τη χωμάτινη επιφάνεια: «Μεγάλωσα σε χωμάτινες επιφάνειες στη Σερβία και έπαιζα μόνο εκεί για πολλά χρόνια. Παραδοσιακά, δεν είναι η καλύτερή μου επιφάνεια, όμως έχω σε αυτή μεγάλες επιτυχίες. Η κατάκτηση του Roland Garros πέρυσι είναι ακόμα φρέσκια στη μνήμη μου, οπότε θα προσπαθήσω να χρησιμοποιήσω αυτό ως έμπνευση για να ξεκινήσω τη χωμάτινη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο».

Για το αν σκοπεύει να απουσιάσει από κάποιον χωμάτινο τουρνουά της σεζόν: «Σκοπεύω να έχω μια φουλ χωμάτινη σεζόν, όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Ξέρω ότι δεν θα είμαι στα καλύτερά μου ειδικά στην αρχή της εβδομάδας, ακόμα δοκιμάζω τη μηχανή και χτίζω το παιχνίδι μου, άρα θα μου πάρει λίγο χρόνο, κάποια ματς για να βρω ρυθμό και το ανταγωνιστικό παιχνίδι που χρειάζομαι. Το Roland Garros είναι ο μεγαλύτερος στόχος, αλλά θέλω να κάνω το καλύτερο σε όλα τα τουρνουά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ