Λάσλο Τζέρε – Στέφανος Τσιτσιπάς 0-2: Συνεχίζει στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς

Λάσλο Τζέρε – Στέφανος Τσιτσιπάς 0-2: Συνεχίζει στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 σετ του Λάσλο Τζέρε και προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά του Monte Carlo Masters.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να λυγίσει σε 1 ώρα και 52 λεπτά τον Λάσλο Τζέρε με 2-0 σετ( 7-5, 7-6(1)) και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Monte Carlo Masters.

Ο Έλληνας τενίστας (No. 5 στην παγκόσμια κατάταξη συνεχίζει την πορεία για την υπεράσπιση του τίτλου του στο Μονακό και στα προημιτελικά θα βρει απέναντί του τον νικητή από το ζευγάρι  Λορέντζο Μουζέτι και Ντιέγκο Σβάρτσμαν.

Θυμηθείτε ΕΔΩ το Live της αναμέτρησης.

Ο Έλληνας τενίστας ξεκίνησε δυνατά παίρνοντας το προβάδισμα, ωστόσο ο Σέρβος αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε.

Στο 1ο σετ οι δύο αθλητές πήγαιναν μαζί, διατηρώντας τα σερβίς τους, μέχρι το 5-5, εκεί όπου ο Στέφανος έκανε το 6-5 και με μπρέικ κατέκτησε το 1ο σετ με 7-5.

Παρόμοιο σκηνικό και στο 2ο σκηνικό. Ο Τσιτσιπάς πήρε το πρώτο γκέιμ στο σερβίς του, ο Σέρβος απάντησε με τον ίδιο τρόπο και αυτό συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του σετ, που βρήκε τους δύο αθλητές σε απόλυτη ισορροπία (6-6).

Ο αγώνας οδηγήθηκε στα τάι μπρέικ, εκεί όπου ο Τζέρε δεν πατούσε καλά, κάτι που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ο Στέφανος και με 7-1 πήρε τη νίκη και μαζί την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ