Άνετα στους προημιτελικούς του Μόντε Κάρλο ο Ζβέρεφ

Άνετα στους προημιτελικούς του Μόντε Κάρλο ο Ζβέρεφ

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ πανηγύρισε τη νίκη επί του Πάμπλο Καρένιο Μπούστα (6-2, 7-5) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Monte Carlo Masters.

Ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Monte Carlo Masters, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, πέτυχε την δεύτερη «καθαρή» νίκη του στο τουρνουά, αυτή την φορά επί του Πάμπλο Καρένιο Μπούστα και προκρίθηκε στους προημιτελικούς.

Μία ωρα και 35 λεπτά αγώνα αρκούσαν στο νο2 του ταμπλό για να φτάσει στο 2-0 (6-2, 7-5) και, πλέον, περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στους «8», που θα προκύψει από το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στον Αντρέι Ρούμπλεφ και στον Γιάνικ Σίνερ.

Ο Γερμανός τενίστας ολοκλήρωσε τον αγώνα με 5/13 break points και 8 άσους και παρότι δέχθηκε δύο break από τον Ισπανό δεν κινδύνευσε σε καμία στιγμή του αγώνα να χάσει κάποιο σετ. Έφτασε έτσι στην 4η επικράτηση επί του νο16 της παγκόσμιας κατάταξης σε ισάριθμες αναμετρήσεις που έχουν τεθεί αντιμέτωποι στο Tour.

Για τον Ζβέρεφ η σημερινή ήταν η 16η νίκη στο τρέχον έτος, ενώ προκρίθηκε για 2η φορά στην προημιτελική φάση του 1000αριού τουρνουά της ATP σε 6 παρουσίες του στο Πριγκιπάτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ