Με Ιβάσκα o Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του στο Barcelona Open

Με Ιβάσκα o Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του στο Barcelona Open

Ο Ίλια Ιβάσκα από τη Λευκορωσία θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στη φάση των «32» στο τουρνουά της Βαρκελώνης.

Ο 28χρονος Λευκορώσος,  θα είναι αύριο (20/4) ο πρώτος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στη φάση των «32» στο τουρνουά της Βαρκελώνης (Barcelona Open Banc Sabadell).

Ο Ιβάσκα, νο 44 στον κόσμο, επικράτησε με 6-4, 7-6(4) του Ισπανού Πέδρο Μαρτίνεθ, εξασφαλίζοντας θέση στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης.

«Νιώθω καλά, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτό το τουρνουά. Υπάρχουν μεγάλοι αντίπαλοι εδώ ακόμα κι αν ο Ράφα Ναδάλ δεν είναι παρών. Το ότι δεν είναι εκεί δεν σημαίνει ότι δεν είναι ένα σπουδαίο τουρνουά. Δεν αισθάνομαι πίεση να κερδίσω», είπε ο Τσιτσιπάς στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας.

Οπως είναι γνωστό το 2021 ο Ράφα Ναδάλ κατέκτησε το τουρνουά, νικώντας με 6-4, 6-7 (6), 7-5 τον Έλληνα πρωταθλητή, κάτι που είχε κάνει και το 2018, αλλά εκείνη τη φορά πιο εύκολα με 6-2,6-1.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, νο 5 στον κόσμο είχε επικρατήσει του Ιβάσκα, με 6-4, 6-1 στο τουρνουά του Ρότερνταμ, στη μοναδική τους συνάντηση μέχρι σήμερα.

Ο νικητής αυτού του αγώνα θα παίξει στους «16» με Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ ή Φεντερίκο Κόρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ