Ο Ντιμιτρόφ περιμένει τον Τσιτσιπά (vid)

Ο Ντιμιτρόφ περιμένει τον Τσιτσιπά (vid)

Ο Βούλγαρος απέκλεισε με 2-1 σετ τον Φεντερίκο Κορία και στους «16» θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Τσιτσιπάς – Ιβάσκα.

Τον τενίστα που θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο του χωμάτινου τουρνουά της Βαρκελώνης, εάν αποκλείσει τον Ιλία Ιβάσκα, έμαθε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Συγκεκριμένα, ο Ελληνας τενίστας, εάν βγάλει εκτός τον Λευκορώσο, θα βρει στον δρόμο του τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ο οποίος απέκλεισε με ανατροπή 2-1 σετ τον Φεντερίκο Κορία (4-6, 6-3, 6-4). Ο 30χρονος Βούλγαρος, Νο. 23 στην παγκόσμια κατάταξη, ξεπέρασε το εμπόδιο του Αργεντινού και περιμένει πλέον να μάθει τον αντίπαλό του στους «16».

Αν ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείσει τον Ιλία Ιβάσκα θα αντιμετωπίσει τον Βούλγαρο, με έπαθλο μια θέση στην 8άδα του τουρνουά που πραγματοποιείται στην Βαρκελώνη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι του Ελληνα τενίστα με τον Ιβάσκα είχε αρχίσει χθες, αλλά διεκόπη στο πρώτο σετ (σ.σ με το σκορ στο 5-1 υπέρ του συμπατριώτη μας), λόγω βροχής.

Το ματς αναμένεται να συνεχιστεί σήμερα, με τον Στέφανο να είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη – πρόκριση στους «16», όπου τον περιμένει ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ