Ασταμάτητος ο Τσιτσιπάς, πέρασε στους «8» (2-0)

Ασταμάτητος ο Τσιτσιπάς, πέρασε στους «8» (2-0)

Ο Ελληνας τενίστας ξεπέρασε το εμπόδιο του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (6-1, 6-4) και προκρίθηκε στους «8» του τουρνουά της Βαρκελώνης, όπου θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 19:00 τον Ισπανό, Κάρλο Αλκαράθ.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς το παιχνίδι με την Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, με τον Ελληνα τενίστα να αποκλείει τον Βούλγαρο με 2-0 σετ (6-1, 6-4) και να παίρνει την πρόκριση για τα προημιτελικά του τουρνουά που γίνεται στην Βαρκελώνη.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό, Κάρλος Αλκαράθ, με τον οποίο μάλιστα θα κοντραριστεί σήμερα στις 19:00, καθώς το πρόγραμμα έχει συμπτυχθεί λόγω της έντονης βροχόπτωσης που έπληξε τη Βαρκελώνη τις προηγούμενες ημέρες και είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή πολλών αναμετρήσεων. Ο Κάρλος Αλκαράθ έπαιξε νωρίτερα με τον Χαούμε Μουνάρ και επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ (6-3, 6-3).

Αυτή ήταν η 6η συνεχόμενη νίκη για τον συμπατριώτη μας, ο οποίος απέναντι στον Ισπανό θα προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση για την ήττα στο Μαϊάμι και μαζί την πρόκριση για τα ημιτελικά του χωμάτινου τουρνουά της Βαρκελώνης.

Στο παιχνίδι με τον Ντιμιτρόφ, ο Στέφανος μπήκε δυνατά και έδειξε από την αρχή τις… άγριες διαθέσεις του. Ο Τσιτσιπάς «έσπασε» το σερβίς του Βούλγαρου μόλις στο πρώτο game της αναμέτρησης και λίγο αργότερα με νέο break στο τρίτο game βρέθηκε μπροστά με 3-0. Στο 7ο game έκανε τρίτη φορά break στον Ντιμιτρόφ και με 6-1 πήρε το πρώτο σετ.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με break εκατέρωθεν (1-1), ενώ οι δύο τενίστες πήγαιναν χέρι – χέρι στο σκορ μέχρι το 5-4. Εκεί ο Στέφανος κατάφερε να σπάσει το σερβίς του Βούλγαρου και με 6-4 έφτασε στο 2-0 και πανηγύρισε τη νίκη – πρόκριση στα προημιτελικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ