Εγραψε ιστορία ο «δήμιος» του Τσιτσιπά (pic)

Εγραψε ιστορία ο «δήμιος» του Τσιτσιπά (pic)

Ο Κάρλος Αλκαράθ έκανε το «2 στα 2» απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά και με την πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά της Βαρκελώνης έγινε ο 9ος νεότερος τενίστας που μπαίνει στο Top-10!

Απέκλεισε τον Στέφανο Τσιτσιπά και έγραψε ιστορία ο Κάρλος Αλκαράθ.

Ο Ισπανός τενίστας με τη νίκη που πέτυχε απέναντι στον συμπατριώτη μας στα προημιτελικά του τουρνουά της Βαρκελώνης με 2-1 εξασφάλισε μια θέση στην κορυφαία 10άδα της παγκόσμιας κατάταξης της ATP.

Ο Ιβηρας μάλιστα κατάφερε να σπάσει το φράγμα της δεκάδας σε ηλικία 18 ετών, 11 μηνών και 20 ημερών και έγινε ο 9ος νεότερος τενίστας που μπαίνει στο Top-10 και ο 2ος νεότερος από τους εν ενεργεία, πίσω από τον σπουδαίο Ράφαελ Ναδάλ.

Εκτός από τον συμπατριώτη του, στη σχετική λίστα βρίσκονται επίσης οι Ααρον Κρίκστεϊν, Μίκαελ Τσανγκ, Μπόρις Μπέκερ, Ματς Βιλάντερ, Μπιορν Μποργκ, Αντρέ Αγκάσι και Αντρεϊ Μεντβέντεφ.

Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε ότι μόνο τρεις από αυτούς δεν έγιναν Νο.1 (Κρίκστεϊν, Τσανγκ και Μεντβέντεφ), με τον Κάρλος Αλκαράθ να γράφει ιστορία και να ακολουθεί τον δρόμο που χάραξε ο θρυλικός Ράφαελ Ναδάλ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ