Τρομερός Ρούμπλεφ: Νίκησε τον Τζόκοβιτς μέσα στο σπίτι του (vid)

Τρομερός Ρούμπλεφ: Νίκησε τον Τζόκοβιτς μέσα στο σπίτι του (vid)

Ο 24χρονος Ρώσος πανηγύρισε τον 11ο τίτλο της καριέρας του, καθώς νίκησε τον Νόβακ Τζόκοβιτς με 3-0 στο Serbia Open.

Με ένα μεγαλοπρεπέστατο bagel, στο τρίτο σετ, ο Αντρέι Ρούμπλεφ επικράτησε 3-0 σετ του Νόβακ Τζόκοβιτς, μέσα στην έδρα του Σέρβου, και κατέκτησε το τίτλο στο τουρνουά Serbia Open.

Κόντρα στο Νο.1 της κατάταξης, ο 24χρονος Ρώσος, Νο.8 στην παγκόσμια κατάταξη, επικράτησε με 6-2, 6-7(4), 6-0 και πανηγύρισε τον 11ο τίτλο της καριέρας του, τον 3ο στο χώμα. Παράλληλα, νίκησε για πρώτη φορά τον Τζόκοβιτς.

Ο Ρούμπλεφ ξεκίνησε εντυπωσιακά τον τελικό και με δύο συνεχόμενα breaks στο 3ο και στο 5ο game του εναρκτήριου σετ, πήρε ελεγχόμενα το προβάδισμα στο σκορ.

Στο 2ο σετ ο Τζόκοβιτς αντέδρασε αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το γρήγορο break (2-0) καθώς ο Ρώσος απάντησε άμεσα (2-1). Παρ’όλαυτά, ο Νόλε κατάφερε να ισοφαρίσει κατακτώντας το σετ στο tie break.

Προερχόμενος από τρεις σερί ανατροπές του σκορ, ο Τζόκοβιτς έδειξε ικανός για ένα ακόμη σπουδαίο comeback στην πατρίδα του, ωστόσο ο εκπληκτικός Ρούμπλεφ είχε διαφορετική άποψη.

Κυριαρχόντας απόλυτα του κορυφαίου στον κόσμο στο κεντρικό court, ο Ρούμπλεφ κατέκτησε με 6-0 το καθοριστικό σετ και έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου που είναι ο 3ος στη φετινή σεζόν μετά την Ντόχα και τη Μασσαλία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ