Επιστρέφει ο Φέντερερ!

Επιστρέφει ο Φέντερερ!

Ο Ρότζερ Φέντερερ ετοιμάζεται για την επιστροφή του καθώς θα παίξει στο «Swiss Indoors» της Βασιλείας τον προσεχή Οκτώβριο.

Ο Ρότζερ Φέντερερ δηλώθηκε για να παίξει στο τουρνουά της Βασιλείας τον Οκτώβριο, όπως δήλωσαν σήμερα (26/4) οι διοργανωτές, και ετοιμάζεται για την επιστροφή του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο.

Ο Ελβετός, πρώην νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, που θα γίνει 41 ετών τον Αύγουστο, δεν έχει παίξει από τον περασμένο Ιούλιο, όταν αποκλείστηκε στους προημιτελικούς του Wimbledon από τον Χούμπερτ Χούρκατς.

Ο Φέντερερ υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις στο γόνατο το 2020 και επέστρεψε πέρυσι, αλλά έκανε άλλη μια επέμβαση στο γόνατο μετά το Wimbledon, που τον ανάγκασε να χάσει το δεύτερο μισό της σεζόν.

Τον Φεβρουάριο, ο Φέντερερ επιβεβαίωσε τα σχέδιά του να συνεργαστεί με τον Ισπανό Ράφα Ναδάλ, στο Laver Cup στο Λονδίνο, τον Σεπτέμβριο.

Το τουρνουά «Swiss Indoors» θα επιστρέψει στο καλεντάρι μετά από απουσία δύο ετών λόγω της πανδημίας Covid-19 και είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί μεταξύ 24 και 30 Οκτωβρίου.

Ο Φέντερερ έχει το ρεκόρ, με την κατάκτηση 10 φορές του τουρνουά στη Βασιλεία και θα επιστρέψει ως πρωταθλητής στη διοργάνωση, όπου δεν έχει χάσει από το 2013.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ