Ρολάν Γκαρός: Τι ώρα παίζει ο Τσιτσιπάς με τον Μουσέτι

Ρολάν Γκαρός: Τι ώρα παίζει ο Τσιτσιπάς με τον Μουσέτι

Ο Ελληνας τενίστας στον πρώτο γύρο του Ρολάν Γκαρός θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό, Λορέντζο Μουσέτι, Νο. 66 στην παγκόσμια κατάταξη.

Αντίστροφα για την πρεμιέρα του στο Ρολάν Γκαρός μετράει πλέον ο Στέφανος Τσιτσιπάς.  Ο Ελληνας τενίστας στον πρώτο γύρο του δεύτερου Γκραντ Σλαμ της φετινής σεζόν θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό, Λορέντζο Μουσέτι, Νο. 66 στην παγκόσμια κατάταξη,

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που θα κοντραριστούν οι δύο τενίστες, με τον συμπατριώτη μας να έχει κερδίσει και τα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Τελευταία φορά έπαιξαν πέρσι στη Λυόν. Σε εκείνο το ματς ο Στέφανος είχε κερδίσει με 2-1 σετ. Το παιχνίδι είχε γίνει σε χωμάτινη επιφάνεια, όπως είναι η αντίστοιχη στο Παρίσι.

Το παιχνίδι του Ελληνα τενίστα με τον Ιταλό τοποθετήθηκε τέταρτο στο κεντρικό γήπεδο των εγκαταστάσεων που πραγματοποιείται το Ρολάν Γκαρός (Philippe Chatrier) και θα ξεκινήσει αφού ολοκληρωθούν οι αναμετρήσεις Αλίζ Κορνέ – Μισάκι Ντόι, Κάσπερ Ρουντ – Τζο Γουίλφριντ Τζονγκά και Πάουλα Μπαντόσα – Φιόνα Φέρο.

Το πρώτο παιχνίδι της ημέρας ανάμεσα στη Γαλλίδα και την Γιαπωνέζα θα αρχίσει στις 13:00 ώρα Ελλάδας, με το ματς του Στέφανου με τον Ιταλό να είναι προγραμματισμένο για τις 21:45. Ανάλογα με την εξέλιξη των προηγούμενων αναμετρήσεων είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο το ματς του συμπατριώτη μας να καθυστερήσει και να αρχίσει μετά τις 22:00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ