Αμερικανικός «εμφύλιος» στον 4ο γύρο του Roland Garros

Αμερικανικός «εμφύλιος» στον 4ο γύρο του Roland Garros

Σλόουν Στίβενς και Κόκο Γκοφ προχώρησαν με νίκες στο Roland Garros και θα τεθούν αντιμέτωπες στον 4ο γύρο της διοργάνωσης σε έναν Αμερικανικό «εμφύλιο».

Η Αμερικανίδα Σλόουν Στίβενς (νο64) έκανε… περίπατο κόντρα στην Ελβετίδα Ζιλ Τάιχμαν (νο24) και με 2-0 σετ (6-2, 6-0) στον 4ο γύρο του μονού γυναικών Ρολάν Γκαρός, έκλεισε θέση στα προημιτελικά, όπου θα βρει απέναντί της τη συμπατριώτισσά της Κόκο Γκοφ νο23).

Η Στίβενς, στο καλύτερό της παιχνίδι ως τώρα στα γαλλικά κορτς δεν άφησε το παραμικρό… περιθώριο στην Τάιχμαν. «Γύρισε» από το 2-0 της Ελβετίδας και με 12 σερί γκέιμς (!), κατέκτησε τα δύο σετ φτάνοντας με εμφατικό τρόπο στις «8» καλύτερες τενίστριες του μεγάλου τουρνουά.

Σε λιγότερο από μιάμιση ώρα «καθάρισε» η Κόκο Γκοφ (νο23) τον αγώνα της κόντρα στην Ελίζ Μέρτενς (νο32) απ’ το Βέλγιο για τον 4ο γύρο και προκρίθηκε με 2-0 σετ (6-4, 6-0) στα προημιτελικά του μονού γυναικών, στο Ρολάν Γκαρός.

Η Αμερικανίδα τενίστρια, που είχε φτάσει και πέρσι στους «8» του κορυφαίου γαλλικού τουρνουά τένις, συνάντησε «αντίσταση» μόνο στο πρώτο σετ, το οποίο κατέκτησε με 6-4. Στο δεύτερο σετ ωστόσο,  κυριάρχησε απόλυτα και δεν άφησε ούτε ένα… γκέιμ στην αντίπαλό της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ