Ίλια Ιβάσκα – Στέφανος Τσιτσιπάς 0-2

Ίλια Ιβάσκα – Στέφανος Τσιτσιπάς 0-2

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Ίλια Ιβάσκα και επικρατώντας 2-0 σετ κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του τουρνουά της Μαγιόρκα.

Ένα εύκολο μεσημέρι είχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον Ίλια Ιβάσκα, του οποίου και επιβλήθηκε εύκολα με 2-0 σετ (4-6, 4-6), παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τα προημιτελικά του τουρνουά της Μαγιόρκα.

Ο Έλληνας τενίστας ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος της αναμέτρησης, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Λευκορώσο αντίπαλό του και παίζοντας όσο χρειάστηκε, μπόρεσε να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στο πρώτο σετ, οι δύο τενίστες ξεκίνησαν αρκετά καλά κρατώντας το σερβίς του και προσπαθώντας να μην επιτρέψουν στον αντίπαλο να απειλήσει και να φτάσει κοντά στο μπρέικ. Έτσι το 3-3 έφτασε φυσιολογικά, με τον Στέφανο όμως να είναι έτοιμος για την κίνηση… ματ. Στο έβδομο γκέιμ λοιπόν, ο Έλληνας πρωταθλητής κατάφερε να φτάσει στο μπρέικ και στη συνέχεια να κάνει το 5-3. Ο Ιβάσκα μείωσε σε 5-4, όμως αυτό δεν έφτανε και έτσι ο Τσιτσιπάς έκανε το 1-0 στα σετ.

Το δεύτερο σετ άρχισε με τον Στέφανο να κάνει μπρέικ με το… καλημέρα, κάνοντας έτσι τη ζωή του πολύ πιο εύκολη. Ο Έλληνας πρωταθλητής κράτησε αρκετά εύκολα το σερβίς του, όπως ουσιαστικά έκανε από εκεί και πέρα και ο Λευκορώσος. Ωστόσο η… ζημιά με το μπρέικ είχε ήδη γίνει και έτσι ο Τσιτσιπάς χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και με όπλο το εξαιρετικό του σερβίς μπόρεσε να φτάσει στο 2-0, στη νίκη και την πρόκριση στα προημιτελικά.

Τα σετ: 4-6, 4-6

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ