«Αέρας» ο Τσιτσιπάς στον τελικό – Για την πρώτη κούπα στο γρασίδι! (2-0)

«Αέρας» ο Τσιτσιπάς στον τελικό – Για την πρώτη κούπα στο γρασίδι! (2-0)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε εύκολα τον Μπέντζαμιν Μπονζί με 2-0 σετ και πέρασε στον πρώτο τελικό της καριέρας του σε γρασίδι!

Καλή «προπόνηση» εν όψει Γουίμπλεντον κάνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη Μαγιόρκα!

Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ (6-4, 6-4) του Μπέντζαμιν Μπονζί και προκρίθηκε στον πρώτο τελικό της καριέρας του σε γρασίδι! Αντίπαλος του Τσιτσιπά εκεί, είτε ο Ισπανός Αγκούτ, είτε ο Ελβετός Μπελιέ.

Στο ματς, το Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης έφτασε στη νίκη χάρη κυρίως στα σερβίς του, όπου είχε 7 άσους, κανένα διπλό λάθος και 76% κερδισμένους πόντους σε πρώτο σερβίς (28/37), αλλά και 65% στο δεύτερο (17/26).

Μέχρι και το 4-3 υπέρ του Μπονζί το παιχνίδι πήγαινε πολύ ήρεμα και game-game, χωρίς κανένας από τους δύο να καταφέρνει να κάνει break. Ωστόσο, ο Στεφ σε αυτό το σημείο βρήκε το break έκανε το 5-3 και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του, στο οποίος δεν λάθεψε καθόλου, για το 1-0!

Παρόμοιο και το δεύτερο σετ, με τον Τσιτσιπά να κάνει break στο 1-1, να προηγείται με 2-1 και 3-1 στη συνέχεια και τελικά κράτησε έως το τέλος το σερβίς του για το τελικό 6-4 και το εύκολο 2-0 στα σετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ