Τζόκοβιτς: «Ανέβασα τόσο πολύ το επίπεδο παιχνιδιού μου σε δύο ημέρες» (pic)

Τζόκοβιτς: «Ανέβασα τόσο πολύ το επίπεδο παιχνιδιού μου σε δύο ημέρες» (pic)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος μετά τη νίκη του επί του Θανάση Κοκκινάκη.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, τρεις φορές νικητής του Γουίμπλεντον, κέρδισε 6-1, 6-4, 6-2 με συνοπτικές διαδικασίες-μέσα σε 2 ώρες- τον Θανάση Κοκκινάκη, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στους «32» του τουρνουά.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοσή μου. Ήμουν πολύ σταθερός από τη βασική γραμμή», είπε ο Σέρβος Νο.3 στην παγκόσμια κατάταξη. «Ο άνεμος έκανε το σερβίς περίπλοκο, αλλά είχα μία πολύ ποιοτική απόδοση», πρόσθεσε ο Τζόκοβιτς.

Διαβάστε επίσης: Κι ο Τσιτσιπάς χτενίζεται… – Αποκαλύψεις από τον Στέφανο για ελαιόλαδο, μάσκα μαλλιών και ρίγανι

Αναζητώντας τον έβδομο τίτλο του Γουίμπλεντον, θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον συμπατριώτη του Μιομίρ Κετσμάνοβιτς (Νο 30), ο οποίος επικράτησε του Χιλιανού Αλεχάντρο Τάμπιλο 7-6, 7-6, 3-6, 6-3. «Είμαι χαρούμενος που ανέβασα τόσο πολύ το επίπεδο παιχνιδιού μου σε δύο ημέρες. Ελπίζω να συνεχίσω σε αυτή την ανοδική εικονα» συμπλήρωσε.

Στα 35 του, ο Τζόκοβιτς -με 20 Grand Slam- ελπίζει να κερδίσει το 4ο συνεχόμενο τίτλο στο Γουίμπλεντον, για να πλησιάσει στο ρεκόρ των 22 τίτλων Grand Slam που κατέχει ο Ραφαέλ Ναδάλ. Οι δύο παίκτες μπορούν να αναμετρηθούν φέτος στον τελικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ