H μεγάλη ώρα έφτασε: Τζόκοβιτς VS Κύργιος στον τελικό του Wimbledon

H μεγάλη ώρα έφτασε: Τζόκοβιτς VS Κύργιος στον τελικό του Wimbledon

Νόβακ Τζόκοβιτς και Νικ Κύργιος κοντράρονται στον τελικό του Wimbledon σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα και ιδιόρρυθμα ζευγαρώματα στο παγκόσμιο τένις...

Το Wimbledon οδεύει προς την ολοκλήρωση του με ένα από τα πιο αμφίρροπα και ιδιαίτερα ζευγάρια στον τελικό. Νόβακ Τζόκοβιτς και Νικ Κύργιος συγκρούονται στο Λονδίνο με φόντο την κούπα, μια μέρα μετά τον τελικό των γυναικών, με τον Σέρβο και τον Ελληνοαυστραλό να θέλουν να γράψουν ιστορία, ο καθένα για τους δικούς του λόγους.

Από την μια ο Σέρβος θρύλος του τένις, που πέρασε με ανατροπή στον ημιτελικό τον Κάμερον Νόρι με 3-1 σετ θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του για το back to back και τις 21 κατακτήσεις Grand Slam και από την άλλη ο Κύργιος, ο οποίος έχει φτάσει για πρώτη φορά στον τελικό και μάλιστα χωρίς να παίξει στον ημιτελικό λόγω του τραυματισμού του Ναδάλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ελληνοαυστραλός τενίστας μετράει δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και μάλιστα χωρίς απώλειες σετ

Και οι δύο προηγούμενες αναμετρήσεις τους έλαβαν χώρα τo 2017: η πρώτη στο Ακαπούλκο και η δεύτερη λίγες εβδομάδες αργότερα στο Indian Wells Masters.

Αυτή μάλιστα είναι μόλις η 68η συμμετοχή του Τζόκοβιτς σε κυρίως ταμπλό Grand Slam και μετράει 32 παρουσίες σε τελικούς, κάτι που τον φέρνει στην κορυφή της λίστας όλων των εποχών σε ένα ανεπανάληπτο επίτευγμα από τον «Νόλε» που θέλει να δείξει την κυριαρχία του στο χορτάρι, αλλά και στα… mind games κόντρα στον Κύργιο, που είναι από τους πιο… ενοχλητικούς παίκτες στο κορτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ