Επίσημο: Η Σερένα Γουίλιαμς θα αγωνιστεί στα τουρνουά του Τορόντο και Σινσινάτι (Pics)

Επίσημο: Η Σερένα Γουίλιαμς θα αγωνιστεί στα τουρνουά του Τορόντο και Σινσινάτι (Pics)

Η Σερένα Γουίλιαμς μετά την επιστροφή της στα κορτ για λογαριασμό του Wimbledon, στο Λονδίνο, θα αγωνιστεί και σα τουρνουά του Τορόντο και Σινσινάτι.

Η Σερένα Γουίλιαμς θα συμμετέχει και επίσημα στα τουρνουά του Τορόντο και Σινσινάτι, με σκοπό να είναι έτοιμη στο Αμερικάνικο Όπεν, το τελευταίο Γκραν Σλαμ της σεζόν στη Νέα Υόρκη.

Η 40χρονη, είχε αποκλειστεί πρόωρα στο Wimbledon, καθώς ηττήθηκε από τη Χάρμονι Ταν στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης με το ματς να κρίνεται στο super tie break.

Μια είδηση που είχε προκαλέσει αίσθηση, ωστόσο η κάτοχος 23 Γκραν Σλαμ τα έχει αφήσει πίσω της όλα αυτά και ετοιμάζεται για την επόμενη μεγάλη διοργάνωση, η οποία μάλιστα θα διεξαχεί στην πατρίδα της, τη Νέα Υόρκη.

Διαβάστε επίσης: Μπαμ τίτλου για τον Γιάννη – Μεταγραφή που αλλάζει τα δεδομένα

Μάλιστα, αν καταφέρει να πάρει τον τίτλο αυτό, θα έχει πιάσει στην κορυφή την Μάργκαρετ Κόρτ, που διαθέτει 24 τίτλους Γκραν Σλαμ και είναι πρώτη τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες.

Υπενθυμίζεται πως η Γουίλιαμς έχει συνολικά τέσσερα χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια, τα τρία σε διπλό και ένα σε μονό, 23 Γκραν Σλαμ και γενικά 73 τίτλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ