Πρόκριση στα ημιτελικά για την Γραμματικοπούλου (2-0)

Πρόκριση στα ημιτελικά για την Γραμματικοπούλου (2-0)

Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 2-0 σετ της Κλόε Πάκε και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Βανκούβερ.

Την πρόκρισή στα ημιτελικά του τουρνουά που πραγματοποιείται στο Βανκούβερ πανηγύρισε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου.

Η Ελληνίδα τενίστρια παίζοντας εξαιρετικό τένις στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ της Γαλλίδας Κλόε Πάκε (6-3, 6-4) και μπήκε με χαρακτηριστική ευκολία στην 4άδα, όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του παιχνιδιού Μάντισον Μπρενγκλ (Νο. 61) – Εμμα Ναβάρο (Νο. 168). Το ματς θα γίνει το Σάββατο.

Διαβάστε επίσης: Βόλος – Αστέρας Τρίπολης 3-3: Χορταστική… πρεμιέρα στον Βόλο με έξι γκολ, ανατροπές και «λυτρωτή» Μπαράλες

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η οποία χρειάστηκε μόλις 77 λεπτά για να καταφέρει να κάμψει την αντίσταση της Γαλλίδας, με την πρόκριση στα ημιτελικά εξασφάλισε άνοδο 46 θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη της WTA και την ερχόμενη Δευτέρα θα αναρριχηθεί στο Νο. 193. Εάν κατακτήσει τον τίτλο θα μπει για πρώτη φορά στην καριέρα της στο Top-150.

Η συμπατριώτισσά μας έχει βρει ρυθμό στα χτυπήματά της και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, όλα αυτά λίγες ημέρες πριν τα προκριματικά του US Open. Υπενθυμίζουμε ότι πέρσι είχε φτάσει στο δεύτερο γύρο της αμερικάνικης διοργάνωσης.

Όλα αυτά, λίγες μόλις ημέρες, πριν ριχτεί στη μάχη του US Open, όπου έχει να υπερασπιστεί αρκετούς πόντους, μιας και πέρυσι ξεκίνησε από τα προκριματικά, φτάνοντας στον 2ο γύρο του κυρίως ταμπλό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ