Η Σάκκαρη προπονήθηκε με τη Σερένα (vids)

Η Σάκκαρη προπονήθηκε με τη Σερένα (vids)

Η Ελληνίδα τενίστρια μοιράστηκε το κορτ του Arthur Ashe Stadium με την Αμερικανίδα, κάτοχο 23 Grand Slams.

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται η Μαρία Σάκκαρη, με την Ελληνίδα τενίστρια να μετράει πλέον αντίστροφα για το US Open (27/8 – 11/9).

Σήμερα, μάλιστα, η συμπατριώτισσά μας είχε την ευκαιρία να προπονηθεί με την σπουδαία Σερένα Γουίλιαμς. Μια από τις πιο θρυλικές μορφές στην ιστορία του παγκόσμιου τένις. Η Μαρία μοιράστηκε το κορτ του Arthur Ashe Stadium με την Αμερικανίδα, κάτοχο 23 Grand Slams, η οποία μάλιστα θα αποσυρθεί μετά την ολοκλήρωση του US Open.

Υπενθυμίζουμε ότι η Σερένα Γουίλιαμς ήταν ο είδωλο της Μαρίας, όταν η Ελληνίδα τενίστρια ήταν μικρή. Η συμπατριώτισσά μας μάλιστα είχε αντιμετωπίσει στο US Open την Σερένα το 2020, στο πλαίσιο του τέταρτου γύρου, με την Αμερικανίδα να παίρνει τη νίκη με 2-1 σετ.

Διαβάστε επίσης: «Σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Χασάν η Αλ Αχλί»

Μια προπόνηση που θα βοηθήσει πολύ την Μαρία ενόψει του US Open, του τέταρτου και τελευταίου Grand Slam της φετινής σεζόν. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η κλήρωση θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη (25/8). Θεωρητικά μάλιστα η Σάκκαρη μπορεί να αντιμετωπίσει τη Σερένα από τον 1ο γύρο, αφού η Αμερικανίδα είναι useeded και η Μαία στο Νο.3.

Δείτε βίντεο από την κοινή τους προπόνηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ