Εκτός US Open η Κέρμπερ λόγω… εγκυμοσύνης (pic)

Εκτός US Open η Κέρμπερ λόγω… εγκυμοσύνης (pic)

Έναν πάρα πολύ σημαντικό λόγο έχει η Ανζελίκ Κέρμπερ για να μην συμμετάσχει στο επερχόμενο US Open, καθώς όπως αποκάλυψε η ίδια είναι έγκυος.

Η Ανζελίκ Κέρμπερ ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος και πως δεν θα λάβει μέρος στο US Open, το οποίο αρχίζει τη Δευτέρα στη Νέα Υόρκη. Η 34χρονη Γερμανίδα, η οποία έχει κατακτήσει τρεις τίτλους σε τουρνουά γκραν σλαμ, αγωνίστηκε τελευταία φορά στο εφετινό Γουίμπλεντον, όπου ηττήθηκε στον τρίτο γύρο από τη Βελγίδα Ελίζ Μέρτενς.

Το πρώην Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης κατέκτησε τον «παρθενικό» τίτλο της σε τουρνουά γκραν σλαμ στο Australian Open το 2016, ενώ την ίδια χρονιά πανηγύρισε και το US Open, με αποτέλεσμα να «σκαρφαλώσει» στην κορυφή του κόσμου στο γυναικείο τένις. Δύο χρόνια αργότερα η αριστερόχειρας τενίστρια κατέκτησε τον τίτλο τίτλο της καριέρας της σε τουρνουά γκραν σλαμ, επικρατώντας στο Γουίμπλεντον.

«Πραγματικά ήθελα να παίξω στο US Open, αλλά τελικά αποφάσισα ότι δύο εναντίον ενός δεν είναι δίκαιος ανταγωνισμός» έγραψε σήμερα αστειευόμενη η Κέρμπερ στο Twitter και συνέχισε τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Για τους επόμενους μήνες θα κάνω ένα διάλειμμα από το να ταξιδεύω στην υφήλιο ως τενίστρια, αλλά και πάλι πιστεύω ότι είναι για τον καλύτερο δυνατό λόγο! Θα μου λείψετε όλοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ