Τατιάνα Μαρία –  Μαρία Σάκκαρη 1-2: Την… ισοπέδωσε στο τρίτο σετ και προκρίθηκε

Τατιάνα Μαρία – Μαρία Σάκκαρη 1-2: Την… ισοπέδωσε στο τρίτο σετ και προκρίθηκε

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-1 σετ της Τατιάνα Μαρία με εντυπωσιακή εμφάνιση στο 3ο σετ και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του US Open.

Η Μαρία Σάκκαρη δυσκολεύτηκε στην αρχή, αλλά… σάρωσε την Τατιάνα Μαρία από τη Γερμανία με 2-1 σετ (6-4, 3-6, 6-0) και έκανε πρεμιέρα με νίκη στο φετινό US Open.

Παρότι βρέθηκε πίσω στο πρώτο σετ και δέχθηκε την ισοφάριση στη συνέχεια, η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να… ξορκίσει το δαίμονα της Γερμανίδας Μαρία (No85 στην παγκόσμια κατάταξη), η οποία και την είχε αποκλείσει πρόσφατα στο Wimbledon. Με φοβερό τρίτο σετ μάλιστα, το Νο3 του κόσμου έδειξε τις… διαθέσεις για το αμερικανικό Γκραν Σλαμ.

Η Σάκκαρη ξεκίνησε άσχημα τον αγώνα και δέχθηκε αμέσως μπρέικ από την Τατιάνα Μαρία, η οποία βρέθηκε να προηγείται με 3-0 και 4-1 στο πρώτο σετ. Με δύο συνεχόμενα δικά της μπρέικ όμως, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έφερε… τούμπα το σετ και σέρβιρε για το 6-4. Κατάφερε μάλιστα να κλείσει το πρώτο σετ και να προηγηθεί με 1-0 στον αγώνα, παρότι χρειάστηκε να σβήσει τριπλό μπρέικ πόιντ της Γερμανίδας στο τελευταίο γκέιμ.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Στη Λεωφόρο το Σάββατο το Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός

Στο δεύτερο σετ το σκηνικό επαναλήφθηκε, με την Τατιάνα Μαρία να κάνει και πάλι αμέσως μπρέικ, αλλά αυτή τη φορά μπόρεσε να το κρατήσει μέχρι τέλους και με 6-3 να ισοφαρίσει την αναμέτρηση με την Σάκκαρη στο 1-1 σετ.

Όλα κρίθηκαν έτσι στο τρίτο και τελευταίο σετ, όπου η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια και Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης ήταν… σίφουνας και με δύο γρήγορα μπρέικ προηγήθηκε με 4-0 για να “καθαρίσει” πανεύκολα τελικά τον αγώνα με 6-0 για το 2-1 στην αναμέτρηση.

Πανηγύρισε έτσι την πρόκριση στο δεύτερο γύρο του US Open, παίρνοντας και ρεβάνς από την Τατιάνα Μαρία, η οποία και την είχε αποκλείσει στο φετινό Wimbledon.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ