Ασύλληπτος Τιαφό, «πέταξε» εκτός US Open τον Ναδάλ (3-1)

Ασύλληπτος Τιαφό, «πέταξε» εκτός US Open τον Ναδάλ (3-1)

Ο Φράνσις Τιάφο επικράτησε 3-1 σετ του Ραφαέλ Ναδάλ και τον έστειλε σπίτι του, παίρνοντας εκείνος την πρόκριση στα προημιτελικά.

Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται στο US Open τη φετινή σεζόν. Μετά τον αποκλεισμό του Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ήταν η σειρά του Ράφα Ναδάλ να «χαιρετήσει» το τουρνουά, καθώς ηττήθηκε με 3-1 σετ από τον Φράνσις Τιαφό στους «16» και αποκλείστηκε…

Το Νο26 της Παγκόσμιας κατάταξης πραγματοποίησε απίστευτη εμφάνιση και άφησε εκτός συνέχειας τον Ράφα, με το ματς να διαρκεί πάνω από 3 ώρες και να είναι ένα από τα καλύτερα φετινά στα κορτ της Νέας Υόρκης.

Αυτή η εξέλιξη είναι πολύ πιθανό, ανάλογα την πορεία που θα κάνουν κιόλας, να οδηγήσει στην κατάκτηση του Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης είτε από τον Αλκαράθ είτε από τον Ρουντ.

Ο Τιαφό όσον αφορά το ματς από το πρώτο γκέιμ ήταν συγκεντρωμένος έκανε μπρέικ και πήρε το σετ με 6-4, ενώ στο επόμενο απάντησε ο Ναδάλ και με ίδιο σκορ έφερε το ματς στα ίσια. Από εκει και πέρα όμως ο Αμερικανός τενίστας ήταν σχεδόν αλάνθαστος, εν αντιθέσει με τον Ισπανό θρύλο, ο οποίος στο τρίτο και στο τέταρτο σετ έκανε πολλά αβίαστα με αποτέλεσμα να χάσει και το τρίτο με 6-4, αλλά και το τέταρτο με 6-3 και να αποκλειστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ